Ευρετήριο Επαγγελματιών

MOTO BK. KΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ

SERVICE

Στρ. Μακρυγιάννη 36-46, 18233   ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ

2155508428  Website

MOTO BK. KΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ

MOTO BK. KΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ

Στρ. Μακρυγιάννη 36-46, 18233   ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ

Τηλέφωνο Website Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Φαντάσου τι μπορεί να κάνει για τη δική σου μοτοσυκλέτα ένα συνεργείο με εξειδικευμένους μηχανικούς που προετοιμάζουν αγωνιστικές μοτοσυκλέτες.
Η Koutroumanos Moto ασχολείται με επισκευές, βελτιώσεις, service, αναπαλαιώσεις, ειδικές μετατροπές, επισκευή ηλεκτρολογικών και ηλεκτρονικών συστημάτων, ηλεκτρονική διάγνωση με μηχανήματα της TEXA, τοποθέτηση και ζυγοστάθμιση ελαστικών και παρέχει τεχνική υποστήριξη σε αγωνιζόμενους του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας και οι ίδιοι άνθρωποι που υποστηρίζουν αναβάτες κορυφαίου επιπέδου, θα αναλάβουν τη συντήρηση της δικής σας μοτοσυκλέτας. Η μεγάλη εμπειρία και η τεχνογνωσίας των μηχανικών τους επιτρέπει να αναλαμβάνουν μοτοσυκλέτες οποιουδήποτε κατασκευαστή. 
Το συνεργείο, έχει επιστημονικά υπεύθυνο τον Βασίλη Κουτρουμάνο, τελειόφοιτο τεχνικής σχολής μηχανών εσωτερικής καύσης και συστημάτων μοτοσυκλετών, Ανώτερης Σχολής Μηχανοτρονικής με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος μηχανοτεχνίτη, και πολυετή εμπειρία πάνω στη μοτοσυκλέτα.
Να θυμίσουμε ότι στην Koutroumanos Moto γνωρίζουν πόσο σημαντικά είναι τα ελαστικά για τη συμπεριφορά και τις μοτοσυκλέτας και την ασφάλεια του αναβάτη και τα προσφέρουν στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Όλα προέρχονται από καταξιωμένους κατασκευαστές του χώρου (Michelin, Pirelli, Metzeler κ.α.), οπότε η ποιότητα και η αποτελεσματικότητά τους είναι δεδομένη. Με κάθε αγορά ελαστικών η τοποθέτηση γίνεται δωρεάν, ενώ πραγματοποιείται και ζυγοστάθμιση.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
Στρ. Μακρυγιάννη 38, Αγιος Ιωάννης Ρέντης, 18233, ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ. 2155508428
Facebook Page

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:00

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
Οδηγίες