Οδηγώντας

Οδηγώντας

Οδηγώντας

  • Οδηγώντας
  • Οδηγώντας
  • Οδηγώντας

Οδηγώντας

Το V-STROM ανέκαθεν είχε τον τρόπο να κρύβει τα κιλά, αφού χάρη στο σωστό ζύγισμα, το βάρος της μοτοσυκλέτας πραγματικά εξαφανίζεται, με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι βρίσκεσαι πάνω στο 650. Με ένα στιγμιαίο πάτημα της μίζας ο κινητήρας ζωντανεύει και γρήγορα αντιλαμβάνεσαι την γλυκιά λειτουργία που το κάνει να ξεχωρίζει σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. 


Kοινοποίησε το »

Με πολύ ομαλή απόκριση στο γκάζι (σε κάθε χάρτη απόδοσης), απουσία κραδασμών, πιο αθόρυβη λειτουργία κιβωτίου και ευέλικτη συμπεριφορά, η νέα V-STROM αποδεικνύεται ακόμη καλύτερη για την καθημερινή μετακίνηση στο κέντρο της πόλης ώστε να εκτελεί και χρέη commuter. Η κλασσική δικύλινδρη ροπή που έκανε το προηγούμενο μοντέλο να επιταχύνει δυνατά από τις χαμηλές σ.α.λ, τώρα έρχεται πιο προοδευτικά θυμίζοντας τετρακύλινδρο, αφού η απόδοση παραμένει μέχρι τον κόφτη. Για το 0-100 χρειάζεται 3,75δλ, ενώ σε ιδανικές συνθήκες το κοντέρ μπορεί να φτάσει σχεδόν τα 230χλμ/ώρα. Έτσι στον αυτοκινητόδρομο δεν έχει κανένα πρόβλημα να διατηρήσει ξεκούραστα υψηλές ταχύτητες, παρέχοντας ταυτόχρονα καλή προστασία από τον αέρα στον αναβάτη. Με την ίδια ευκολία αντεπεξέρχεται και στις στριφτερές διαδρομές, εκπλήσσοντας με την σταθερότητα και την προθυμία του να πλαγιάσει μέχρι τα μαρσπιέ να ξύσουν την άσφαλτο. 

Οι αναρτήσεις αποτελούν τη χρυσή τομή αφού συμβάλλουν στη σπορ συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας αλλά και στην άνεση, όταν το V-STROM καταπίνει τις λακκούβες των ελληνικών δρόμων. Το traction control αναλαμβάνει την πρόσφυση του πίσω τροχού στις εξόδους χωρίς απότομα κοψίματα, ενώ τα φρένα έχουν σωστή αίσθηση και δύναμη για να επιβραδύνεις με ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες. 
Ο ολοκληρωμένος χαρακτήρας της μοτοσυκλέτας δεν φαίνεται μόνο στην άσφαλτο, αφού μπορείς να συνεχίσεις το ταξίδι σου σε κάθε είδους χωματόδρομο. Η ελαφριά αίσθηση και η ακρίβεια στον έλεγχο του γκαζιού επιτρέπουν  ακόμη και παιχνίδια εκτός δρόμου, αποδεικνύοντας ότι το νέο V-STROM μπορεί να σε ακολουθήσει παντού. Το μόνο που χρειάζεται είναι το έναυσμα για νέες περιπέτειες, πράγμα που επίσης αναλαμβάνει κάθε φορά που βρίσκεσαι στη σέλα του. 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Kοινοποίησε το »

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!