Honda Supra GTR 150

    Τιμή: 3.590 ευρώ Sporty / 3.690 ευρώ Exclusive

    Το GTR είναι ένα «ντοπαρισμένο» παπί με επιδόσεις, στήσιμο και συμπεριφορά μοτοσυκλέτας. Σε συνδυασμό με το σπιρτόζικο χαρακτήρα και την ισχυρή Honda «ταυτότητα» του, αποτελεί μια σοβαρή επιλογή για αρκετούς αναβάτες.
    Εμφανισιακά, είναι αιχμηρό σαν ξυράφι και ξεχειλίζει δυναμισμό και «τσαμπουκά». Γωνίες και σφηνοειδή σχήματα κυριαρχούν στο μοντέλο, με τα αυτοκόλλητα γραφικών να κάνουν σαφή την ταυτότητά του και την σύνδεση με το αγωνιστικό τμήμα της Honda. Η συναρμογή των πλαστικών είναι αρτιότατη, ενώ υψηλή είναι η ποιότητα της βαφής και το συνολικό φινίρισμα των υλικών. Η θέση οδήγησης είναι «πάνω» στο δίκυκλο, με το τιμόνι να βρίσκεται σε εξαιρετική θέση ύψους και πλάτους, που κρατά τα χέρια ξεκούραστα ακόμη και σε πολύωρη οδήγηση. Ο πίνακας οργάνων εντυπωσιάζει με την εμφάνιση του. Ένα θηριώδες αναλογικό στροφόμετρο κυριαρχεί, αφήνοντας σαφείς σπορ νότες, ενώ μια οθόνη LCD αναλαμβάνει την υπόλοιπη πληροφόρηση.


     
    Ο μονοκύλινδρος υγρόψυκτος κινητήρας των 149 κ.εκ.. αποδίδει 15,1 ίππους με 1,3 kgm ροπής και φέρει 4βάλβιδη κεφαλή και σχεδόν τετράγωνες διαστάσεις κυλίνδρου για ισορροπία μεταξύ ελαστικότητας ροπής και μεγάλης ισχύος. Συνδυάζεται με κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων και χειροκίνητο συμπλέκτη για ανόθευτη αίσθηση μοτοσυκλέτας. Αξιοσημείωτη σταθερότητα και αμεσότατη απόκριση στο τιμόνι χαρίζει το στιβαρό πλαίσιο, ενώ οι τροχοί «μοτοσυκλέτας» ανεβάζουν τον πήχη της αίσθησης ασφάλειας και της γραμμικότητας κύλισης, σε επίπεδα πολύ πιο πάνω από αυτά ενός «απλού» παπιού. Το GTR έχει πολύ μεγάλα περιθώρια κλίσης και μπορεί να κρατήσει πολλή φόρα στις στροφές. Αν αρέσκεστε περισσότερο σε παιχνίδια με το γκάζι και σούζες, το κάνει πανεύκολο, με τον συμπλέκτη του να χαρίζει τον απόλυτο έλεγχο. Ευελιξία και οικονομία χρήσης παπιού, αίσθηση και «νεύρο» μοτοσυκλέτας και ένα όχημα που τοποθετείται στην μέση, επιδιώκοντας να γίνει το απόλυτο «καθημερινό πυραυλάκι» για μυημένους και μη!
     
     
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

    • Nikos

      φιλε Toc βαλε την multistrada εκει που μπορεις να βαλεις την africa (σε τι δρομο) και δες ποιος θα σε κερασει τσαγακι (μαλλον ο μαστορας χαχαχαχα)!!αν τωρα θες γκαζακι παρε r1 2020 και δεν θα εχεις θεμα . Eχω το africa 1100 το απλο και εχω κερασει αρκετα adv και την εχω αρπαξει μονο απο ktm !!!1 ουαααααα