ESF X-LINE

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Πρόκειται για ένα μοντέρνο scooter με φουτουριστική εμφάνιση, όπως ακριβώς αρμόζει σε ένα ηλεκτρικό δίκυκλο που μας έρχεται απευθείας από το μέλλον. Έχει compact διαστάσεις και η σιλουέτα του χαρακτηρίζεται από τις καθαρές και αυστηρές γραμμές με τις καμπύλες να είναι ελάχιστες. Όλα τα φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED για χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και σύγχρονη αισθητική. Η ποιότητα κατασκευής είναι αντιστρόφως ανάλογη της χαμηλής τιμής του και σε συνδυασμό με την απουσία θορύβου από τον ηλεκτροκινητήρα, κάνει τελείως αθόρυβη την κύλισή του.

    Στην ποδιά υπάρχει θήκη για μικροπράγματα με θύρα USB, ενώ έξτρα αποθηκευτικό χώρο θα βρείτε κάτω από τη σέλα. Το επίπεδο πάτωμα και ο γάντζος στην ποδιά αυξάνουν την πρακτικότητα του X-Line. Η ψηφιακή οθόνη παρέχει όλες τις βασικές πληροφορίες διαθέτοντας ταχύμετρο, οδόμετρο και φυσικά  ένδειξη για το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνεται και συναγερμός.

    Ο ηλεκτροκινητήρας του X-Line έχει απόδοση 2000W και είναι τοποθετημένος στο κέντρο του πίσω τροχού ώστε να μην υπάρχει ανάγκη για αλυσίδα ή ιμάντα. Η απόδοσή του ξεπερνά αντίστοιχες προτάσεις τις αγοράς και αυτό μεταφράζεται και σε υψηλότερη τελική ταχύτητα η οποία φτάνει τα 45 χιλιόμετρα την ώρα στο Sport mode. Η αυτονομία που μετρήσαμε άγγιξε τα 50 με 55 χιλιόμετρα, αλλά αυτό είναι μάλλον και το ελάχιστο που θα δει κάποιος, καθώς κινηθήκαμε σε δρόμους  με έντονα ανηφορική κλίση, η οποία εξαντλεί πιο γρήγορα τη μπαταρία. Για τη μέγιστη αυτονομία μπορείς να χρησιμοποιήσεις το mode Eco, που περιορίζει την τελική στα 35 χλμ. / ώρα, αλλά σύμφωνα με την εταιρεία, η αυτονομία μπορεί να φτάσει έτσι τα 100 χιλιόμετρα σε επίπεδο έδαφος. Για μια πλήρη φόρτιση χρειάζονται 6 με 8 ώρες.

    Με πολύ προσιτή τιμή 1.375 ευρώ, το X-Line, είναι ένα από τα πιο οικονομικά scooter της αγοράς και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες  όσων αναζητούν ένα μέσο μετακίνησης που να έχει χαμηλό κόστος κτήσης, αλλά και χρήσης, αφού δεν καταναλώνει βενζίνη και η συντήρησή του περιορίζεται μόνο σε κάποια αναλώσιμα. Οι επιδόσεις του δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από ένα 50άρι παπί ή scooter και η αυτονομία του μπορεί να το κάνει εργαλείο στα χέρια επαγγελματιών.

    Επισκέψου με 1 κλικ πάνω στην εικόνα του κάθε Hall-Τομέα που επιθυμείς!

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

    Δείτε και τα 133 μοντέλα της Εκθεσης