To RAY 7.7 είναι ένα λαμπρό παράδειγμα της προόδου που έχει γίνει στα ηλεκτρικά scooter, καθώς οι επιδόσεις του πλησιάζουν αυτές ενός βενζινοκίνητου scooter 300 κυβικών.

To RAY 7.7 είναι ένα λαμπρό παράδειγμα της προόδου που έχει γίνει στα ηλεκτρικά scooter, καθώς οι επιδόσεις του πλησιάζουν αυτές ενός βενζινοκίνητου scooter 300 κυβικών.

    RAY 7.7

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Ο ηλεκτροκινητήρας του Ray 7.7 αποδίδει σταθερά 10.700 Watt και μπορεί στιγμιαία να φτάσει τα 17.500 Watt χαρίζοντας καταιγιστικές επιδόσεις στο scooter. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές αφού οι ρεπρίζ και ο τρόπος που επιταχύνει από στάση το 7.7 είναι πρωτοφανής για ηλεκτρικό θυμίζοντας βενζινοκίνητο scooter 300 κυβικών. Η τελική του περιορίζεται στα 125 χιλιόμετρα την ώρα που σημαίνει ότι μπορείς να βγεις με άνεση ακόμα και στην εθνική. Έχει τρία modes λειτουργίας που διαφοροποιούνται ως προς την απόκριση στο άνοιγμα του γκαζιού και τη λειτουργία του συστήματος ανάκτησης ενέργειας κατά την επιβράδυνση.

    Είναι εξοπλισμένο με έγχρωμη οθόνη 5 ιντσών η οποία παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και συνδέεται με το κινητό του αναβάτη μέσω εφαρμογής επιτρέποντας απομακρυσμένο έλεγχο του scooter, πλοήγηση, καθώς και τον εντοπισμό του χάρη στο ενσωματωμένο GPS. Μέσα από το πλούσιο μενού της οθόνης μπορείς να επέμβεις σε διάφορες λειτουργίες τις οποίες θα αναλύσουμε στη δοκιμή. Πρωτοποριακό είναι το κεντρικό stand, στο οποίο μπορείς να ανεβάσει ή να κατεβάσεις το scooter χωρίς να κατέβεις από τη σέλα με τη χρήση του γκαζιού και της όπισθεν που διαθέτει. Ακόμα ένα σημείο που αξίζει αναφοράς είναι η σέλα η οποία ρυθμίζεται καθ` ύψος σε 3 θέσεις, ενώ στον αποθηκευτικό χώρο από κάτω χωρά ένα full face κράνος.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

    Η τιμή του Ray 7.7 ξεκινά από τα 8.990 ευρώ