Η Yamaha Tracer 7 GT 2021 αποτελεί μια αναβαθμισμένη έκδοση της Tracer 700, η οποία εξοπλίζεται με καλούδια «μεγάλου τουρισμού», αλλά και ακολουθεί τον νέο τρόπο ονομασίας των Tracer, που παρουσίασε η Yamaha.

Yamaha Tracer 7 GT

Yamaha Tracer 7 GT

Yamaha Tracer 7 GT

Yamaha Tracer 7 GT

Yamaha Tracer 7 GT

Yamaha Tracer 7 GT

Μαζί με την ολοκαίνουργια Tracer 9 2021 (δείτε την αναλυτική παρουσίαση κάνοντας ένα κλικ εδώ), η Yamaha αποκάλυψε και την νέα Tracer 7 GT 2021. Πρόκειται για μια αναβαθμισμένη έκδοση της Tracer 700 που ανανεώθηκε πλήρως πέρσι, η οποία εξοπλίζεται με καλούδια «μεγάλου τουρισμού», αλλά και ακολουθεί τον νέο τρόπο ονομασίας των Tracer, που παρουσίασε η Yamaha.
 
H Tracer 7 GT εξοπλίζεται αρχικά με πλαϊνές βαλίτσες 20 λίτρων που κλειδώνουν, για την εκτόξευση της χωρητικότητας αντικειμένων σε καθημερινή ή τουριστική χρήση. Παράλληλα, η ζελατίνα της μοτοσυκλέτας είναι νέα τύπου Touring, πιο ψηλή κατά 92 χιλιοστά και πιο πλατιά κατά 70 χιλιοστά, για μεγαλύτερη κάλυψη από τον αέρα.


 
Η σέλα τουTracer 7 GT είναι ειδικά σχεδιασμένη για αύξηση της άνεσης, όπως δηλώνει η Yamaha: Επενδύεται με δέρμα δύο ειδών, ενώ έχει διαφορετικές ζώνες πυκνότητας αφρώδους. Την εμφανισιακή τους νότα στην σέλα προσθέτουν το ενσωματωμένο λογότυπο Tracer αλλά και οι ραφές σε χρωματική αντίθεση.


 
Κατά τα άλλα, η μοτοσυκλέτα βασίζεται πλήρως μηχανολογικά, στο Tracer 700 του 2020. Το νέο μοντέλο θα διατεθεί στην αγορά τον Φεβρουάριο του 2021.
 

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

  • C_R_O_M________

    Ωραία παιδιά τα digital κολπάκια αλλά αν δεν δοκιμαστεί η μηχανή από κοντά δουλειά ΔΕΝ γίνεται.

      6
  • Ippokratis

    Δυστυχως στις μερες κατασκευαζονται πολλα συγχρονα ' σκουπιδια' μιας χρησης..... Εχουν αντοχη 4-5 χρονια και μετα ξανα- αγοραζεις. Η ποιοτητα εχει πεσει παρα πολυ διοτι εχουν πολλα ηλεκτρικα-αισθητηρες με αποτελεσμα να χαλανε ευκολα.

      4
  • Γιώργος

    Όλα καλά με την παρουσίαση δεν έχετε βάλει όμως το tracer 7 όπως κάνατε με το 9 που βάλατε την άλλη και τη gt έκδοση στο 7 βάλατε μόνο την gt

      2
    • Mototriti

      Απάντηση: Αγαπητέ Γιώργο, υπάρχει μόνο το Yamaha Tracer 7 GT διότι αυτό παρουσιάστηκε ως μοντέλο 2021 (Το ανανεωμένο Yamaha Tracer 700 έχει παρουσιασθεί από πέρσι)

        9