Hall3: Τα Scooter που έρχονται

Συνδυάζοντας ευχρηστία , οικονομία και πρακτικότητα τα Scooter έχουν κυριαρχήσει στους δρόμους και το 2021 όλα δείχνουν ότι η πορεία τους θα συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό. Η ηλεκτροκίνηση έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι, δίνοντας περισσότερες δυνατότητες στους κατασκευαστές αλλά και περισσότερες επιλογές στους αγοραστές.

SYM MAXSYM TL
Το sport scooters που επαναπροσδιόρισε τα δεδομένα τιμής για ένα δικύλινδρο μοντέλο αναβαθμίζεται, με την πιο σημαντική αλλαγή να αφορά στον μεγαλύτερο σε χωρητικότητα και απόδοση κινητήρα. περισσότερα »

Honda Forza 350 2021
Αύξηση στον κυβισμό παίρνει το «μεσαίο» μέλος της οικογένειας των Forza, γίνεται ισχυρότερο και περνάει τις αυστηρές Euro5 προδιαγραφές. περισσότερα »

SYM Jet X 2021
Μια νέα και πιο «επιθετική» εξέλιξη της σειράς Jet της SYM, το Jet X, παρουσιάστηκε με αλλαγές στα επίπεδα πρακτικότητας και μια τελείως διαφορετική εμφανισιακή ταυτότητα. περισσότερα »

SYM Jet14 2021
To αστικού προσανατολισμού scooter έρχεται με εμφανείς αλλαγές στην σχεδίαση και ισχυρότερο κινητήρα. περισσότερα »

Daytona F5
Το νέο ηλεκτρικό, «ψηλόροδο» scooter της Daytona, που μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα A1, είναι εδώ. περισσότερα »

Honda SH Mode 125 2021
Το νέο μοντέλο φέρει αλλαγές στην εμφάνιση του, βελτιώσεις στον κινητήρα και το πλαίσιο και αρκετά ακόμα σημεία στα οποία αναβαθμίζεται. περισσότερα »

SYM KRNBT
Ένα scooter σαν τίποτε άλλο που έχουμε δει από την SYM, το οποίο έρχεται με την σχεδιαστική υπογραφή του πασίγνωστου κολοσσού Kiska! περισσότερα »

SYM Maxsym 400
To Maxsym 400 της SYM αλλάζει ριζικά για το 2021, φέρνοντας ακόμα περισσότερη τεχνολογία σε συνδυασμό με μια εντελώς διαφορετική σχεδίαση. περισσότερα »

KYMCO DT X360 2021
Με το ολοκαίνουργιο DT X 360 η Kymco συνδυάζει τα adventure χαρακτηριστικά με την πρακτικότητα των scooter περισσότερα »

KYMCO KRV
Με 175 κυβικά και φορτωμένο με πλούσιο εξοπλισμό, το KRV 2021 έρχεται να ταράξει τα νερά της κατηγορίας. περισσότερα »

Yamaha NMAX 125/155 2021
Το νέο Yamaha NMAX υποδέχεται το 2021 με αλλαγές σε εμφάνιση και πλαίσιο, ενώ γίνεται το πρώτο scooter της εταιρείας που εξοπλίζεται με σύστημα συνδεσιμότητας. περισσότερα »

SYM Symphony ST 2021
Αλλάζει σε πολλαπλά επίπεδα μετά από αρκετά χρόνια το SYM Symphony ST, καθώς εναρμονίζεται με το Euro 5 και φρεσκάρεται στην εμφάνιση. περισσότερα »

KYMCO CV3
Η τελική έκδοση του KYMCO CV3, του πρώτου τρίτροχου scooter της εταιρείας είναι γεγονός. περισσότερα »

KYMCO F9 2021
Η Kymco παρουσίασε επίσημα το ολοκαίνουργιο F9, ένα ηλεκτρικό scooter με μια παγκόσμια αποκλειστικότητα αφού είναι το πρώτο που διαθέτει αυτόματο κιβώτιο δύο ταχυτήτων. περισσότερα »

Honda SH350i 2021
Το δημοφιλές SH300i δέχτηκε ένεση κυβικών και μας συστήνεται ξανά ως SH350i με 16% αυξημένη ιπποδύναμη. περισσότερα »

Peugeot Metropolis 400i 2020
Το τρίτροχο scooter με το χαρακτηριστικό design που εμπνέεται απευθείας από τα αυτοκίνητα της μάρκας, ανανεώνεται σχεδιαστικά και όχι μόνο, για το νέο έτος. περισσότερα »

SYM Joymax Z 300
Το νέο GT Scooter της εταιρείας στα 300 κυβικά ενσωματώνει τις αρετές του τρίπτυχου ευελιξία, άνεση, πρακτικότητα. περισσότερα »

Honda Forza 750 2021
Το νέο premium μοντέλο έρχεται εν μέσω αναβάθμισης της γκάμας Forza, με σημαντικές αλλαγές. περισσότερα »

Yamaha D΄elight 2021
Ο «Βενιαμίν» της γκάμας της Yamaha και το ελαφρύτερο scooter της κατηγορίας, όπως δηλώνει η εταιρεία, αναβαθμίζεται σε εμφανισιακό και τεχνικό επίπεδο. περισσότερα »

Honda Forza 125 2021
Ο «Βενιαμίν» της οικογένειας παίρνει μικρές αναβαθμίσεις, ώστε να επικαιροποιηθεί και να περάσει επιτυχώς, τις προδιαγραφές Euro5. περισσότερα »

SYM eXpro
Το eXpro συνδυάζει την ηλεκτροκίνηση με το επαγγελματικό scooter, προτείνοντας μια διαφορετική λύση για το άμεσο μέλλον. περισσότερα »

Honda Vision 110
Το μοντέλο λαμβάνει κρίσιμες αλλαγές στο πλαίσιο, τον κινητήρα και όχι μόνο, υποδεχόμενο το νέο έτος με «φρεσκάρισμα». περισσότερα »