To Maxsym 400 της SYM αλλάζει ριζικά για το 2021, φέρνοντας ακόμα περισσότερη τεχνολογία σε συνδυασμό με μια εντελώς διαφορετική σχεδίαση.

SYM Maxsym 400

SYM Maxsym 400

SYM Maxsym 400

SYM Maxsym 400

SYM Maxsym 400

SYM Maxsym 400

To Maxsym 400 της SYM αλλάζει ριζικά για το 2021, φέρνοντας ακόμα περισσότερη τεχνολογία σε συνδυασμό με μια εντελώς διαφορετική σχεδίαση. Ας δούμε αναλυτικά τι αλλαγές φέρει το μοντέλο.

Απόλυτα νέα είναι η σχεδιαστική ταυτότητα, με το look της απερχόμενης γενιάς να δίνει την θέση του σε ένα μοντέρνο σχέδιο, που θέτει περισσότερα φουτουριστικά στοιχεία στο προσκήνιο και «αγκαλιάζει» την εμφανισιακή ωριμότητα ενός mega scooter. Τα φώτα είναι εξολοκλήρου LED.
 
Το πλαίσιο του μοντέλου είναι ανανεωμένο στα σημεία, όντας ελαφρύτερο κατά 18,5% από το προηγούμενο. Το βάρος του Maxsym 400 2021 ανακοινώνεται στα 215 κιλά, πλήρες υγρών. Αλλαγές έχει και ο κινητήρας, που φέρει νέο σύστημα κίνησης βαλβίδων με νέα κοκοράκια, για μείωση των εσωτερικών τριβών και την μείωση της παραγόμενης θερμότητας κατά την λειτουργία του κινητήρα. Το μοτέρ συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές ρύπων Euro 5 και θα έχει απόδοση 34 ίππων και 4 kgm ροπής, στις 6.750 και 5.250 στροφές αντίστοιχα.
 
Σημαντικό εξοπλιστικό ατού του  Maxsym 400 αποτελεί το Traction Control, στον βασικό του εξοπλισμό, το οποίο θα έχει δυνατότητα απενεργοποίησης. Ακόμα, το Maxsym 400 θα φέρει σύστημα ABL- Advanced Brake Light, που θα εντοπίζει επιβράδυνση πανικού από τα 70 χλμ/ώρα και πάνω και θα αναβοσβήνει αυτόματα τα φώτα φρένου, με στόχο την έγκαιρη προειδοποίηση του οχήματος που ακολουθεί.
 
Το Maxsym 400 φέρει επίσης σύστημα ενεργοποίησης keyless χωρίς κλειδί, ενώ ο χώρος κάτω από την σέλα θα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 2 κράνη (το 1 κλειστού τύπου). Ο αναβάτης θα έχει στην διάθεση του δύο ντουλαπάκια στην ποδιά, από τα οποία το ένα θα προσφέρει παροχή ρεύματος USB. Η σέλα βρίσκεται σε απόσταση 800 χιλιοστών από το έδαφος, ενώ το ρεζερβουάρ θα έχει χωρητικότητα 13 λίτρων.
 
Τα δύο αμορτισέρ της πίσω ανάρτησης ρυθμίζονται ως προς την προφόρτιση ελατηρίου σε 5 θέσεις, ενώ το μοντέλο φέρει επίσης διπλό δισκόφρενο εμπρός με ακτινικές δαγκάνες.

 

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

  • C_R_O_M________

    Ωραία παιδιά τα digital κολπάκια αλλά αν δεν δοκιμαστεί η μηχανή από κοντά δουλειά ΔΕΝ γίνεται.

      6
  • Ippokratis

    Δυστυχως στις μερες κατασκευαζονται πολλα συγχρονα ' σκουπιδια' μιας χρησης..... Εχουν αντοχη 4-5 χρονια και μετα ξανα- αγοραζεις. Η ποιοτητα εχει πεσει παρα πολυ διοτι εχουν πολλα ηλεκτρικα-αισθητηρες με αποτελεσμα να χαλανε ευκολα.

      4
  • Γιώργος

    Όλα καλά με την παρουσίαση δεν έχετε βάλει όμως το tracer 7 όπως κάνατε με το 9 που βάλατε την άλλη και τη gt έκδοση στο 7 βάλατε μόνο την gt

      2
    • Mototriti

      Απάντηση: Αγαπητέ Γιώργο, υπάρχει μόνο το Yamaha Tracer 7 GT διότι αυτό παρουσιάστηκε ως μοντέλο 2021 (Το ανανεωμένο Yamaha Tracer 700 έχει παρουσιασθεί από πέρσι)

        9