Η Kymco παρουσίασε επίσημα το ολοκαίνουργιο F9, ένα ηλεκτρικό scooter με μια παγκόσμια αποκλειστικότητα αφού είναι το πρώτο που διαθέτει αυτόματο κιβώτιο δύο ταχυτήτων.

KYMCO F9 2021

KYMCO F9 2021

KYMCO F9 2021

KYMCO F9 2021

KYMCO F9 2021

Η Kymco με την παρουσίαση του F9 εισέρχεται δυναμικά στο χώρο των ηλεκτρικών scooter και μάλιστα φέρει μια παγκόσμια καινοτομία. Διαθέτει αυτόματο σασμάν δύο σχέσεων και σε συνδυασμό με το brushless μοτέρ, ορίζει την κατηγορία των ηλεκτρικών scooter, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για να αποτελέσει το νέο best seller της Kymco.

Για το 2021 η Kymco εισέρχεται δυναμικά στο χώρο των ηλεκτρικών scooter με ένα νέο μοντέλο που φέρει την ονομασία F9. Τροφοδοτείται από ένα brushless μοτέρ το οποίο αποδίδει 12.8 ίππους και 30ΝΜ μέγιστη ροπή, ενώ διαθέτει αυτόματο σασμάν δύο σχέσεων. Μάλιστα είναι το πρώτο scooter σε παγκόσμιο επίπεδο που ενσωματώνει τη συγκεκριμένη τεχνολογία.

Οι μπαταρίες λιθίου τελευταίας τεχνολογίας με χαρακτηριστικά 96V 40 Ah ζυγίζουν 14 κιλά και μπορεί να μην είναι αποσπώμενες αλλά με τη χρήση ταχυφορτιστή, χρειάζονται μόλις 2 ώρες μέχρι την πλήρη φόρτιση τους . Σύμφωνα με την Kymco, χαρίζουν αυτονομία 120 χιλιομέτρων.Η εταιρεία υποστηρίζει ότι το F9 μπορεί να πετύχει αξιοσημείωτες επιδόσεις με το 0-50 να ολοκληρώνεται σε μόλις 3 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 110 χλμ./ώρα.

Οι τροχοί έχουν μέγεθος 14 ιντσών με διαστάσεις ελαστικών 110/80 μπροστά και 140/70 πίσω, ενώ στο θέμα ανάρτησης έχουν επιλεγεί ένα τηλεσκοπικό πιρούνι και ένα μονό αμορτισέρ. Το συνολικό βάρος ανέρχεται στα 107 κιλά. Η σέλα έχει ύψος 790 χιλιοστά υποστηρίζοντας μια άνετη εργονομία, ενώ στη θέση του πίνακα οργάνων συναντάμε μια έγχρωμη οθόνη πολλαπλών ενδείξεων και δυνατοτήτων.


 

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

  • C_R_O_M________

    Ωραία παιδιά τα digital κολπάκια αλλά αν δεν δοκιμαστεί η μηχανή από κοντά δουλειά ΔΕΝ γίνεται.

      6
  • Ippokratis

    Δυστυχως στις μερες κατασκευαζονται πολλα συγχρονα ' σκουπιδια' μιας χρησης..... Εχουν αντοχη 4-5 χρονια και μετα ξανα- αγοραζεις. Η ποιοτητα εχει πεσει παρα πολυ διοτι εχουν πολλα ηλεκτρικα-αισθητηρες με αποτελεσμα να χαλανε ευκολα.

      4
  • Γιώργος

    Όλα καλά με την παρουσίαση δεν έχετε βάλει όμως το tracer 7 όπως κάνατε με το 9 που βάλατε την άλλη και τη gt έκδοση στο 7 βάλατε μόνο την gt

      2
    • Mototriti

      Απάντηση: Αγαπητέ Γιώργο, υπάρχει μόνο το Yamaha Tracer 7 GT διότι αυτό παρουσιάστηκε ως μοντέλο 2021 (Το ανανεωμένο Yamaha Tracer 700 έχει παρουσιασθεί από πέρσι)

        9