Μια νέα και πιο «επιθετική» εξέλιξη της σειράς Jet της SYM, το Jet X, παρουσιάστηκε με αλλαγές στα επίπεδα πρακτικότητας και μια τελείως διαφορετική εμφανισιακή ταυτότητα.

SYM Jet X 2021

SYM Jet X 2021

SYM Jet X 2021

SYM Jet X 2021

SYM Jet X 2021

SYM Jet X 2021

Η SYM βρίσκεται σε περίοδο έντονης ανανέωσης , παρουσιάζοντας νέα μοντέλα με γοργούς ρυθμούς. Αυτή την φορά, αποκαλύπτεται το νέο Jet X, που είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγες ώρες και αποτελεί ένα ιδιαίτερα αιχμηρό σε εμφάνιση scooter.
 
Το μοντέλο χαρακτηρίζεται από μια σχεδιαστική ταυτότητα, που κοιτά στα μάτια αντίστοιχες προτάσεις scooter ακόμα και μεγαλύτερων κατηγοριών: Πολύ αιχμηρή και σπορ, με κεντρικό τούνελ αντί για επίπεδο πάτωμα και το ρεζερβουάρ να βρίσκεται κάτω από την σέλα.
 
Τα φωτιστικά σώματα είναι πλήρως LED εμπρός και πίσω, ενώ το μοντέλο φέρει επίσης μια νέα οθόνη ενδείξεων LCD και σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί. Ο χώρος κάτω από την σέλα μπορεί να φιλοξενήσει ένα full-face κράνος, σύμφωνα με την εταιρεία, ενώ στο αριστερό μέρος της ποδιάς υπάρχει ντουλαπάκι με παροχή ρεύματος USB.
 
Ο κινητήρας των 125 κυβικών που θα εξοπλίζει το Jet X αποδίδει 12,9 ίππους και 1,1 kgm ροπής, στις 8.000 και 6.000 στροφές αντίστοιχα. Για την πέδηση του μοντέλου φροντίζουν δύο δίσκοι 260 και 220 χιλιοστών αντίστοιχα, ενώ τα πίσω αμορτισέρ ρυθμίζονται ως προς την προφόρτιση.
 
Περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το αν και πότε το μοντέλο θα έρθει και στην αγορά μας.

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

  • C_R_O_M________

    Ωραία παιδιά τα digital κολπάκια αλλά αν δεν δοκιμαστεί η μηχανή από κοντά δουλειά ΔΕΝ γίνεται.

      6
  • Ippokratis

    Δυστυχως στις μερες κατασκευαζονται πολλα συγχρονα ' σκουπιδια' μιας χρησης..... Εχουν αντοχη 4-5 χρονια και μετα ξανα- αγοραζεις. Η ποιοτητα εχει πεσει παρα πολυ διοτι εχουν πολλα ηλεκτρικα-αισθητηρες με αποτελεσμα να χαλανε ευκολα.

      4
  • Γιώργος

    Όλα καλά με την παρουσίαση δεν έχετε βάλει όμως το tracer 7 όπως κάνατε με το 9 που βάλατε την άλλη και τη gt έκδοση στο 7 βάλατε μόνο την gt

      2
    • Mototriti

      Απάντηση: Αγαπητέ Γιώργο, υπάρχει μόνο το Yamaha Tracer 7 GT διότι αυτό παρουσιάστηκε ως μοντέλο 2021 (Το ανανεωμένο Yamaha Tracer 700 έχει παρουσιασθεί από πέρσι)

        9