Το eXpro συνδυάζει την ηλεκτροκίνηση με το επαγγελματικό scooter, προτείνοντας μια διαφορετική λύση για το άμεσο μέλλον.

    SYM eXpro

    H ηλεκτροκίνηση αναπτύσσεται ραγδαία και τα δίκυκλα ακολουθούν κατά πόδας τις εξελίξεις. Η SYM φυσικά δεν μπορεί να μείνει πίσω σε αυτό, εξετάζοντας προσεκτικά τις ανάγκες όχι μόνο του απλού χρήστη, αλλά και του επαγγελματία οδηγού δικύκλου.
     
    Το eXpro είναι ηλεκτρικό και κατά συνέπεια φιλικό στο περιβάλλον αλλά και την τσέπη του κατόχου του. Έχει σχεδιαστεί για επαγγελματική χρήση, ώστε να προσφέρει ευκολία και πρακτικότητα σε όσους εκτελούν μεταφορές σε πολυσύχναστα κέντρα πόλεων. Διαθέτει μεγάλους χώρους φόρτωσης, και συγκεκριμένα 2 σχάρες μπροστά και πίσω, με δυνατότητα μεταφοράς μέγιστου φορτίου, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, 25 και 30 κιλών αντίστοιχα. Επιπλέον χώρος υπάρχει κάτω από τη σέλα, ο οποίος επαρκεί για ένα Jet κράνος, ή διάφορα μικροαντικείμενα.
     
    Ο ηλεκτροκινητήρας παίρνει ζωή από μια μπαταρία ιόντων λιθίου της Panasonic και προσφέρει αυτονομία 50 χιλιομέτρων, η οποία μπορεί να φτάσει τα 80 χιλιόμετρα, αφού υπάρχει η δυνατότητα για τοποθέτηση και δεύτερης μπαταρίας. Η διάρκεια συνολικής φόρτισης δεν ξεπερνάει τις 3 ώρες και σε συνδυασμό με το ότι οι μπαταρίες είναι αποσπώμενες, αυξάνουν την ευχρηστία στα ύψη. Η τελική ταχύτητα φτάνει τα 45 χλμ/ώρα, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα μοτοποδηλάτου. Το eXpro είναι αρκετά ευέλικτο χάρη στους 12άρηδες τροχούς και σύγχρονο με προβολέα LED για μικρότερη κατανάλωση, και  ψηφιακή LED οθόνη οργάνων. 
     

    DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

    BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

    • C_R_O_M________

      Ωραία παιδιά τα digital κολπάκια αλλά αν δεν δοκιμαστεί η μηχανή από κοντά δουλειά ΔΕΝ γίνεται.

        6
    • Ippokratis

      Δυστυχως στις μερες κατασκευαζονται πολλα συγχρονα ' σκουπιδια' μιας χρησης..... Εχουν αντοχη 4-5 χρονια και μετα ξανα- αγοραζεις. Η ποιοτητα εχει πεσει παρα πολυ διοτι εχουν πολλα ηλεκτρικα-αισθητηρες με αποτελεσμα να χαλανε ευκολα.

        4
    • Γιώργος

      Όλα καλά με την παρουσίαση δεν έχετε βάλει όμως το tracer 7 όπως κάνατε με το 9 που βάλατε την άλλη και τη gt έκδοση στο 7 βάλατε μόνο την gt

        2
      • Mototriti

        Απάντηση: Αγαπητέ Γιώργο, υπάρχει μόνο το Yamaha Tracer 7 GT διότι αυτό παρουσιάστηκε ως μοντέλο 2021 (Το ανανεωμένο Yamaha Tracer 700 έχει παρουσιασθεί από πέρσι)

          9