net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η μοτοσικλέτα της δοκιμής έφερε την extra σέλα comfort, η οποία και συστήνεται ανεπιφύλακτα, καθότι προσφέρει μεγάλα επίπεδα άνεσης σε οδηγό και συνοδηγό.

Διακρίνεται στο αριστερό grip, το κουμπί μέσω του οποίου ελέγχεται το σύστημα ESA, δηλαδή η μονάδα που ελέγχει ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις.

Δύο αναλογικά κοντέρ και μια ευμεγέθης ηλεκτρονική οθόνη, συνθέτουν τον πίνακα οργάνων, από τον οποίο δεν λείπει τίποτα.

Εργονομία - 'Ανεση: Γερμανικά standards

Τυπική On-Off η θέση οδήγησης, πράγμα που σημαίνει χαλαρή στάση σώματος, με τις γωνίες στα άκρα να μην είναι υπερβολικά αμβλείες ή οξείες και το βάρος να μοιράζεται ιδανικά μεταξύ έδρας, ποδιών και χεριών. Η έκδοση της δοκιμής, έφερε την σέλα «comfort», που ανήκει στον προαιρετικό εξοπλισμό και για την οποία έχουμε να πούμε τα καλύτερα, μιας και αξίζει μέχρι και το τελευταίο ευρώ που κοστίζει! Πραγματικά μελετημένη σέλα για οδηγό και συνοδηγό, προσφέρει εξαιρετική άνεση και στήριξη. Εντύπωση προκαλεί η standard ζελατίνα, που είναι πολύ κοντή για κάλυψη και πολύ… μακριά για να θεωρηθεί μασκάκι «αισθητικής άποψης». Σε κάθε περίπτωση, αν σκοπεύει κάποιος να κινείται συχνά σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας ή να κάνει ταξίδια, χρειάζεται ν αλλαχτεί η ζελατίνα με μια ψηλότερη και ευρύτερη. 

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ