Η διαδικασία σταδιακής πιστοποίησης που περνούν οι μηχανικοί, είναι εγγύηση ότι ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους.

Στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της Yamaha θα βρείτε την υψηλότερη ποιότητα συντήρησης και επισκευής του δικύκλου σας.

Yamaha

Με μια ματιά:
• 2 χρόνια εγγύηση
• Yamaha Technical Academy
• Δωρεάν πρόσβαση σε εγχειρίδια και καταλόγους

Φιλοσοφία των ανθρώπων της Yamaha είναι να δημιουργούν πάντα τις πιο καινοτομικές και προηγμένες μοτοσυκλέτες, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Η Yamaha προσφέρει την προβλεπόμενη κάλυψη με εγγύηση δύο ετών για όλες τις μοτοσικλέτες και τα scooter της, με εξαίρεση τα δικύκλων των 50 κυβικών εκατοστών, που καλύπτονται με εγγύηση ενός έτους. Αυτή η κάλυψη αφορά τα μηχανικά μέρη, τα ηλεκτρικά, τα πλαστικά και τη βαφή, ενώ οι μπαταριών συνοδεύονται από εξάμηνη εγγύηση.

Οι τεχνικοί που φροντίζουν για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία της μοτοσυκλέτας έχουν την δική τους ακαδημία, τη Yamaha Technical Academy. Πρόκειται για ένα παγκοσμίου εμβέλειας εκπαιδευτικό σύστημα, μέσω του οποίου οι τεχνικοί ενημερώνονται συνεχώς για τις νέες τεχνολογίες, ώστε να είναι σε θέση να δώσουν λύσεις άμεσα και αποτελεσματικά. Η διαδικασία σταδιακής πιστοποίησης που περνούν, είναι εγγύηση ότι ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους και θα φροντίσουν με τον καλύτερο τρόπο την περιουσία μας. 

Η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών αποτελεί τη μοναδική εγγύηση καλής λειτουργίας για πολλά χιλιόμετρα. Τα γνήσια ανταλλακτικά Yamaha φέρουν στις συσκευασίες τους το λογότυπο «Yamaha Genuine Parts & Accessories», κατασκευάζονται κάτω από τις αυστηρότερες προδιαγραφές και είναι ειδικά σχεδιασμένα για απόλυτη συμβατότητα με το δίκυκλο σας. Στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της Yamaha στην Ελλάδα, θα βρείτε όχι μόνο τα γνήσια ανταλλακτικά Yamaha, αλλά και την υψηλότερη ποιότητα συντήρησης και επισκευής του δικύκλου σας.

Ένας ωραιότατος τρόπος για να κερδίζεις την εμπιστοσύνη του πελάτη είναι η διαφάνεια. Η ιστοσελίδα της Yamaha βρίθει από πληροφορίες που συνήθως θα περιμέναμε να ανήκουν σε κλειστά επαγγελματικά δίκτυα πίσω από πόρτες προστατευμένες με κωδικούς: Πλήρεις κατάλογοι ανταλλακτικών, manuals δικύκλων, αναλυτικά τεχνικά σχεδιαγράμματα για όλα τα δίκυκλα της εταιρείας, ακόμη και εφαρμογή για αναζήτηση όλων των επισήμων ανακλήσεων μοντέλων Yamaha. Όλα αυτά είναι άμεσα διαθέσιμα στον καταναλωτή, χωρίς κωδικούς ή περιορισμούς, για να είναι πλήρως ενημερωμένος κάθε στιγμή.