Μέσω της Kawasaki Training Academy, οι μηχανικοί λαμβάνουν τακτική τεχνική πληροφόρηση για τα νέα μοντέλα.

    Kawasaki

    Με μια ματιά:
    • 2 χρόνια εγγύηση
    • Δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης για άλλα δύο χρόνια
    • Τακτικές επιθεωρήσεις στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία
    • Ακαδημία εκπαίδευσης τεχνικών
    • Έρευνα καταγραφής παρατηρήσεων ιδιοκτητών 

    Η Kawasaki καλύπτει όλες τις μοτοσικλέτες, ATV και jet ski της με διετή εγγύηση, η οποία περιλαμβάνει μηχανικά, ηλεκτρικά, πλαστικά μέρη και βαφή. Η σειρά προγραμμάτων Kawasaki Care, ή K-Care είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για τα προϊόντα που έχουν εισαχθεί επισήμως από την Kawasaki Motors Europe και έχουν πωληθεί από το επίσημο δίκτυο της, ενώ καλύπτουν όλη την Ευρώπη. Επιπλέον υπάρχει και η δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης για άλλα δύο χρόνια με το πρόγραμμα K-Care Warranty Plus, το οποίο μπορεί αποκτηθεί σε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της 24μηνης εργοστασιακής εγγύησης.

    Το πρόγραμμα επέκτασης της εγγύησης τίθεται σε ισχύ αμέσως μετά τη λήξη της εργοστασιακής εγγύησης, ενώ δεν έχει περιορισμό χιλιομέτρων, κρυφές χρεώσεις, ούτε όριο επί των απαιτήσεων εγγύησης. Το σημαντικότερο όμως είναι το ότι μεταβιβάζεται αυτόματα στον επόμενο ιδιοκτήτη, αυξάνοντας έτσι τη μεταπωλητική αξία της μοτοσυκλέτας.

    Στην κεντρική αποθήκη της ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε. στην Αθήνα υπάρχει πλούσιο στοκ γνήσιων ανταλλακτικών, ενώ η Ελλάδα καλύπτεται από ένα εκτενές δίκτυο, ώστε κάθε καταναλωτής να μπορεί να εξυπηρετηθεί γρήγορα. Κάθε επίσημος επισκευαστής της Kawasaki πληροί συγκεκριμένες αυστηρές προδιαγραφές αναφορικά με την κατάρτιση και τον τρόπο εργασίας του προσωπικού, τους χώρους του συνεργείου, τον εξοπλισμό και το υπόλοιπο υποστηρικτικό υλικό. Τακτικές επιθεωρήσεις στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία εξασφαλίζουν τη σταθερή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών όλων συνεργατών και τη συνεχή αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού. Παράλληλα, μέσω της Kawasaki Training Academy, οι μηχανικοί λαμβάνουν τακτική τεχνική πληροφόρηση για τα νέα μοντέλα, τις νέες τεχνολογίες και τις πολιτικές της εταιρείας και λαμβάνουν τις απαραίτητες γνώσεις και πιστοποιήσεις.

    Για τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της, η Kawasaki διεξάγει μια παγκόσμια έρευνα καταγραφής των παρατηρήσεων του κάθε αναβάτη. Πρόκειται για την  Kawasaki OwnersΆ Survey και θα τη βρείτε στη διεύθυνση www.kawasaki-research.com/KOS/MC.