Η πολυπλοκότητα ενός σύγχρονου scooter απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις.

Ένα ανεξάρτητο τμήμα παρέχει τεχνικές οδηγίες στα συνεργαζόμενα συνεργεία.

Kymco

Με μια ματιά:
• 2 χρόνια εγγύηση
• Αμφίδρομη επικοινωνία με τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία
• Κέντρα διανομής ανταλλακτικών σε όλη την Ελλάδα
• Εγγύηση τοποθέτησης ανταλλακτικών και αξεσουάρ 

Η Kymco παρέχει δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύησησε όλα τα scooter, μοτοσικλέτες και ATV, η οποία καλύπτει τα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη, κατασκευαστικά ελαττώματα στα πλαστικά και ατέλειες στη βαφή. Η εταιρεία διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για τη συντήρηση όλων των δίτροχων, τετράτροχων, αλλά και ηλεκτρικών οχημάτων (Mobility Scooters). Παράλληλα ένα ανεξάρτητο τμήμα επανδρωμένο με ειδικά εκπαιδευμένους μηχανολόγους λειτουργεί αμφίδρομα, παρέχοντας τεχνικές οδηγίες στα συνεργαζόμενα συνεργεία και συγκεντρώνοντας πληροφορίες προς ενημέρωση του κατασκευαστή για τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων του.

Όλα τα σημεία τεχνικής υποστήριξης του επίσημου δικτύου, χρησιμοποιούν αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά και παρέχουν εγγύηση για τη σωστή τοποθέτησή τους και ποικιλία από γνήσια αξεσουάρ. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην κοστολόγηση των γνήσιων ανταλλακτικών ώστε να είναι ανταγωνιστικές και συχνά προσεγγίζουν αυτές των aftermarket εξαρτημάτων. Έτσι, ο ιδιοκτήτης μπορεί να επιλέγει κάθε φορά γνήσια ανταλλακτικά για την επισκευή του οχήματός του, χωρίς να χρειάζεται να καταφύγει στη λύση των ιμιτασιόν. Το δίκτυο ανταλλακτικών έχει οργανωθεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να παρέχονται άμεσα και με ακρίβεια τα απαραίτητα αναλώσιμα σε όλο το δίκτυο των συνεργατών της πανελλαδικά με κάλυψη από τις κεντρικές αποθήκες της Αθήνας. Παράλληλα, καταστήματα του δικτύου σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Ηράκλειο, Πάτρα, Σαντορίνη και Κω, λειτουργούν σαν τοπικά κέντρα διανομής ανταλλακτικών με σημαντικό απόθεμα. Αυτό εξασφαλίζει την άμεση διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών και μάλιστα σε χαμηλές τιμές, όταν και όπου αυτά είναι απαραίτητα. Όλα τα εξουσιοδοτημένα σημεία τεχνικής υποστήριξης του επίσημου δικτύου, παρέχουν εγγύηση σωστής τοποθέτησης ανταλλακτικών, αξεσουάρ και αναλωσίμων.

Από την ιστοσελίδα της εταιρείας μπορείτε να μάθετε λεπτομέρειες για όλα τα προϊόντα της, αλλά και να ενημερωθείτε για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε τόσο. Τέλος, μέσω της ειδικής πλατφόρμας μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για test ride ή για το επόμενο service της μοτοσυκλέτας σας.