Η Piaggio παρέχει αναλυτικούς πίνακες με τους χρόνους που απαιτεί κάθε service.

Η χρήση διαγνωστικών εργαλείων τελευταίας τεχνολογίας, είναι αναγκαία για άμεσο προσδιορισμό των βλαβών.

Κατά τη διάρκεια της συντήρησης ή της επισκευής χρησιμοποιούνται μόνο γνήσια ανταλλακτικά.

Piaggio

Με μια ματιά:
• 2 χρόνια εγγύηση
• Δυνατότητα επέκτασης εγγύησης για 2 χρόνια
• 2 χρόνια οδική βοήθεια για μοντέλα άνω των 600 κυβικών
• Όχημα αντικατάστασης
• 1 έτος εγγύηση σε ανταλλακτικά 

Η Piaggio έχει συμπεριλάβει όλες τις After Sales υπηρεσίες σε ένα πρόγραμμα που ονομάζει «Prime Service», με στόχο τη μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη μετά την αγορά, μέσω υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Σύμφωνα με το πρόγραμμα 2+2, παρέχεται εγγύηση για δυο χρόνια, η οποία μπορεί να επεκταθεί για άλλα δυο, αυξάνοντας έτσι την μεταπωλητική αξία του scooter ή της μοτοσυκλέτας. Επίσης, σε όλα τα μοντέλα του ομίλου Piaggio άνω των 600 κυβικών παρέχεται δυο χρόνια οδική βοήθεια σε περίπτωση βλάβης που καλύπτει όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά όλη την Ευρώπη, ενώ παρέχεται στον πελάτη όχημα αντικατάστασης για όσο διάστημα διαρκεί η επισκευή.

Στον τομέα του service, οι μηχανικοί των εξουσιοδοτημένων συνεργείων έχουν περάσει από ειδική εκπαίδευση για μέγιστη αποδοτικότητα και ασφάλεια στις εργασίες συντήρησης και επισκευής. Χρησιμοποιούν τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά εργαλεία, για άμεσο προσδιορισμό των βλαβών, ώστε να μην επιβαρύνεται ο καταναλωτής με έξτρα εργατοώρες και όλες οι εργασίες γίνονται βάσει αυστηρών προδιαγραφών. Για να διασφαλιστεί η μακροζωία της μοτοσυκλέτας ή του scooter σας, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά κατά τη διάρκεια της συντήρησης ή της επισκευής, τα οποία καλύπτονται κι αυτά από εγγύηση ενός έτους.

Πριν την εκτέλεση της εργασίας, ο πελάτης λαμβάνει αναλυτική εκτίμηση του κόστους της εργασίας και των ανταλλακτικών που θα χρησιμοποιηθούν. Μετά το πέρας των εργασιών, το βιβλίο συντήρησης του οχήματος σφραγίζεται και δίνονται στον πελάτη όλα τα απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν την εργασία που εκτελέστηκε. Η Piaggio ακολουθεί αυστηρά πρωτόκολλα έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ορθή διαχείριση των αποβλήτων, τα οποία συλλέγονται σύμφωνα με την περιβαλλοντική νομοθεσία. Τέτoιες κινήσεις για την προστασία του περιβάλλοντος τιμούν τον χώρο της μοτοσυκλέτας και συνιστούν παράδειγμα προς μίμηση.

Μέσα από την ιστοσελίδα της Piaggio, μπορείτε να ενημερωθείτε για τους χρόνους εργασίας προγραμματισμένης συντήρησης που απαιτούνται για τα τακτικά service του οχήματός σας, όπως αυτοί ορίζονται από τον κατασκευαστή και να βρείτε εύκολα και γρήγορα ένα εξουσιοδοτημένο σημείο service κοντά σας.