Οι μηχανικοί εξασφαλίζουν την άψογη απόδοση της μοτοσυκλέτας σας.

Τα διαστήματα σέρβις των μοτοσυκλετών έχουν αραιώσει.

Ducati

Με μια ματιά:
• 2 χρόνια εγγύηση
• Αραιά διαστήματα συντήρησης
• Όχημα αντικατάστασης
• 2 χρόνια φροντίδα ατυχήματος

Η απόλαυση στην οδήγηση, η αξιοπιστία και ο περιορισμός του κόστους συντήρησης είναι οι βασικοί στόχοι της Ducati. Τα τα σέρβις των μοτοσυκλετών έχουν αραιώσει στα 24.000 χλμ. και σε ορισμένα μοντέλα, το κύριο σέρβις, για τη ρύθμιση του διάκενου των βαλβίδων, δεν είναι απαραίτητο μέχρι η μοτοσυκλέτα να συμπληρώσει τα 30.000 χλμ. Ακόμη και τα πιο απλά σέρβις, όπως η αλλαγή λαδιών, προβλέπονται στα 12.000 ή στα 15.000 χλμ., τιμές - σημεία αναφοράς για κινητήρες υψηλών επιδόσεων. Η εργοστασιακή εγγύηση της Ιταλικής εταιρείας καλύπτει τα καινούργια μοντέλα για 24 μήνες, ανεξάρτητα από τα διανυθέντα χιλιόμετρα.

Η Ducati επενδύει συνεχώς στην τεχνική εκπαίδευση των μηχανικών της, ώστε να ακολουθηθούν κατά γράμμα τη διαδικασία συντήρησης και να εξασφαλίζουν την άψογη απόδοση της μοτοσυκλέτας σας. Από την ιστοσελίδα της  μπορείτε να κατεβάσετε σε ψηφιακή μορφή το εγχειρίδιο χρήσης και συντήρησης και τον κατάλογο ανταλλακτικών. Θυμηθείτε πως τα έγγραφα που συνοδεύουν κάθε μοτοσυκλέτα, περιέχουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες: από το συγκεκριμένο κωδικό χρώματος, μέχρι συμβουλές για φροντίδα της μοτοσυκλέτας το χειμώνα. Για να ισχύει η εγγύηση της Ducati θα πρέπει τρία κουπόνια σέρβις, να έχουν σφραγίδα εξουσιοδοτημένου συνεργείου: στα 1000 χλμ. (ή έξι μήνες), στα 12.000 χλμ. (ή 12 μήνες) και στα 24.000 (ή 24 μήνες). Η εγγύηση θα ανακληθεί αν η μοτοσυκλέτα επισκευαστεί από μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο ή αν χρησιμοποιηθούν μη αυθεντικά ανταλλακτικά. Δεν ισχύει, φυσικά, για μοτοσυκλέτες που χρησιμοποιούνται σε αγωνιστικές δραστηριότητες οποιασδήποτε μορφής.

Επίσης, όταν ταξιδεύετε με την μοτοσυκλέτα σας, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, και αντιμετωπίσετε μια απρόσμενη βλάβη, μπορείτε να απευθυνθείτε στον πιο κοντινό αντιπρόσωπο της Audi και να πάρετε ένα αυτοκίνητο για να συνεχίσετε το ταξίδι σας. Η μόνη προϋπόθεση είναι να ισχύει η εγγύηση της μοτοσυκλέτας. Τέλος, με την υπηρεσία Ducati Card Assistance, παρέχεται δωρεάν φροντίδα ατυχήματος για 2 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς της μοτοσυκλέτας. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει επισκευή επί τόπου, απομάκρυνση του οχήματος από τον τόπο του ατυχήματος, ρυμούλκηση, επαναπατρισμό του οχήματος σε περίπτωση βλάβης σε ξένη χώρα κ.α.