Ο τεχνικός πρέπει να είναι σε θέση να διαγνώσει άμεσα μια βλάβη.

Η εκπαίδευση των μηχανικών είναι συνεχής.

KTM

Με μια ματιά:
• 2 χρόνια εγγύηση
• KTM Service Card
• KTM Mobility Card
• Οδική βοήθεια πανευρωπαϊκά 
• Γραμμή υποστήριξης

Οι μοτοσυκλέτες της Αυστριακής εταιρείας χαρακτηρίζονται από αξιοπιστία, η οποία προκύπτει μέσα από την υψηλή ποιότητα κατασκευής. Η KTM δείχνει εμπιστοσύνη στα προϊόντα της και παρέχει εγγύηση δύο ετών στα μοντέλα που προορίζονται για χρήση σε δρόμο. Για να ισχύει η εγγύηση, θα πρέπει να γίνονται οι προβλεπόμενοι από τον κατασκευαστή έλεγχοι και η συντήρηση της μοτοσυκλέτας, σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Όπως συμβαίνει με άλλες εταιρείες, έτσι και στην KTM δεν παρέχεται εγγύηση για τα motocross και enduro μοντέλα.

Μερικές φορές δεν πάνε όλα όπως τα περιμένουμε και μπορεί η μοτοσυκλέτα μας να ακινητοποιηθεί. Για αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις υπάρχει η KTM Service Card, για μοτοσυκλέτες που αγοράστηκαν πριν την 1/1/2016 και η KTM Mobility Card, για μοτοσυκλέτες που αγοράστηκαν μετά την 1/1/2016. Με τις κάρτες αυτές, θα είστε το συντομότερο δυνατόν καθοδόν, χωρίς σημαντικές καθυστερήσεις σε όποια Ευρωπαϊκή χώρα κι αν βρίσκεστε. Σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση σε ένα ευρύ επαγγελματικό δίκτυο σε περίπτωση ανάγκης, παρέχοντάς σας άμεση υποστήριξη, χάρη στη συνεργασία με την Europ Assistance, σε όλη την Ευρώπη, σε εικοσιτετράωρη βάση, όλες τις ημέρες του χρόνου. Για μοτοσυκλέτες που αγοράστηκαν από την 1/1/2017, η KTM Mobility Card, παρέχεται για 8 χρόνια ή 80.000 χιλιόμετρα για τις δικύλινδρες μοτοσυκλέτες και 60.000 χιλιόμετρα για τις μονοκύλινδρες. Για την Ελλάδα, το τηλέφωνο υποστήριξης είναι το 210 3497024.

Επίσης, η KTM παρέχει στην ιστοσελίδα της πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τους ιδιοκτήτες σχετικά με τα διαστήματα συντήρησης κάθε μοντέλου, λίστα με συμβατικά ελαστικά, εγχειρίδια χρήσης και συντήρησης, ρυθμίσεις και κατάλογο ανταλλακτικών ανάλογα με το μοντέλο. Τέλος, σε περίπτωση ανάκλησης, ανεβαίνει έγκαιρα ενημέρωση για τους ιδιοκτήτες προκειμένου να μεταβούν στο κοντινότερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο, ώστε να γίνει η απαραίτητη επισκευή, χωρίς φυσικά, εκείνοι να επωμιστούν το κόστος.