Η χρήση των κατάλληλων εξειδικευμένων εργαλείων είναι απαραίτητη.

Τεχνικοί με βαθιά γνώση του αντικειμένου τους.

Honda

Με μια ματιά:
•  2 χρόνια εγγύηση
• 3 χρόνια εγγύηση στα VFR1200
• Συνεχείς έλεγχοι της αποτελεσματικότητας των τεχνικών από την ίδια την εταιρεία
• Χρήση προηγμένων ειδικών εργαλείων και προγραμμάτων

Οι μοτοσικλέτες και τα scooter της Honda είθισται να βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού και ο λόγος φυσικά είναι η υψηλή ποιότητα κατασκευής των προϊόντων και το αναμφισβήτητα βαρύ όνομα της εταιρείας. Με την υψηλή τεχνολογία να έχει μπει για τα καλά όχι μόνο στις μοτοσυκλέτες, αλλά ακόμα και στα μικρού κυβισμού scooter, η υποστήριξη που θα προσφέρει η εταιρεία μέσω των μηχανικών της θα πρέπει να είναι σε κορυφαίο επίπεδο. Σε μια γκάμα που σήμερα χρησιμοποιεί τροφοδοσία με ηλεκτρονικό ψεκασμού PGM-FI και σύγχρονες λύσεις, όπως το Combined ABS, που φτιάχτηκε για να κάνει το φρενάρισμα όσο πιο απλό και ασφαλές γίνεται για τον αναβάτη, η εξειδίκευση των τεχνικών είναι απαραίτητη, ώστε να μπορούν να διαγνώσουν και να αντιμετωπίσουν γρήγορα και αποτελεσματικά οποιαδήποτε βλάβη.

Η Honda προσφέρει διετή εγγύηση σε όλες τις μοτοσυκλέτες και τα scooter της, ανεξάρτητα από τα διανυθέντα χιλιόμετρα, που καλύπτει όλα τα μηχανικά μέρη, τα ηλεκτρικά, τα πλαστικά και τη βαφή. Εξαίρεση αποτελούν τα VFR1200F και VFR1200X, που καλύπτονται από 3 χρόνια εγγύηση. Τα CRF 250 και 450 δεν καλύπτονται από εγγύηση, κάτι φυσιολογικό βέβαια για μοτοσυκλέτες που προορίζονται για αγωνιστική χρήση. 

Για τη Honda, εξουσιοδοτημένο σέρβις σημαίνει τεχνικοί με άριστη γνώση του αντικειμένου τους, καταρτισμένοι, πιστοποιημένοι και ελεγχόμενοι από την ίδια την εταιρεία. Σημαίνει βαθιά γνώση της υψηλής τεχνολογίας και βέβαια, τη χρήση των κατάλληλων εξειδικευμένων εργαλείων, που μόνο εντός του εταιρικού της δικτύου μπορεί κανείς να εξασφαλίσει. Η Honda δεν αμελεί να αφιερώνει πόρους για τη συνεχή τους κατάρτιση στις νέες τεχνολογίες που η ίδια εισάγει στην παγκόσμια αγορά. Το ίδιο συμβαίνει φυσικά και με την εκπαίδευση στη χρήση των προηγμένων ειδικών εργαλείων και προγραμμάτων που η κάθε τεχνική καινοτομία φέρνει μαζί της. Τέλος, σημαίνει χρήση των εγκεκριμένων ανταλλακτικών και αναλώσιμων, αυτών ακριβώς που επιλέχθηκαν από τους κορυφαίους μηχανικούς της Ιαπωνίας ώστε να επιτύχουν την απόδοση που επιθυμούν για τα προϊόντα τους.