Eκτεταμένης εκπαίδευση και πολύ υψηλό επαγγελματικό προφίλ.

Το Servicemobile θα βρεθεί κοντά σας για να σας παρέχει επιτόπου τεχνική υποστήριξη για τη μοτοσικλέτα σας.

BMW

Με μια ματιά:
• 2 χρόνια εγγύηση
• Δυνατότητα επέκτασης εγγύησης για 3 χρόνια
• Εγγύηση 2 χρόνια στα γνήσια ανταλλακτικά
• 2 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια

Η BMW είναι γνωστή για τις μοτοσυκλέτες και τα scooter τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας που διαθέτει στην γκάμα της. Σε ανάλογα επίπεδα θα πρέπει να κυμαίνονται και οι after sales υπηρεσίες της. Όλα τα καινούργια μοντέλα μοτοσυκλετών και scooter της BMW Motorrad καλύπτονται με δύο χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας και μπορεί κανείς να αποκτήσει επέκτασή της, μέσω του προγράμματος BMW Motorrad Extended Warranty. Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί ο ιδιοκτήτης να επεκτείνει για επιπλέον τρία χρόνια την εργοστασιακή εγγύηση, από την πρώτη κιόλας ημέρα ταξινόμησης ή οποιαδήποτε στιγμή μέχρι η μοτοσικλέτα να φτάσει τον 18ο μήνα από την ημέρα πρώτης ταξινόμησης με την προϋπόθεση ότι τα διανυθέντα χιλιόμετρα είναι κάτω από 100.000. Αντίστοιχα, τα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ που τοποθετούνται στο δίκτυο επίσημων εμπόρων καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας δύο ετών.

Στον τομέα της συντήρησης, η BMW Motorrad, εξασφαλίζει πάντοτε ότι όλα λειτουργούν άψογα πάνω στην μοτοσυκλέτα, ώστε η αξία της και η απόδοσή της να παραμένουν αναλλοίωτα για πολλά χιλιόμετρα. Το service χαρακτηρίζεται από την ποιότητα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, ανεξάρτητα αν αφορά απλό έλεγχο, συντήρηση ή επισκευή. Λόγω της εκτεταμένης εκπαίδευσης τους, οι μηχανικοί διατηρούν ένα πολύ υψηλό επαγγελματικό προφίλ κι έχουν βαθιά γνώση του αντικειμένου. Η εμπειρία και τα πάθος τους είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στη συντήρηση της μοτοσυκλέτας. Επίσης η BMW παρέχει εποχιακές προσφορές service, ώστε η μοτοσυκλέτα μας να είναι πάντα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Η BMW παρέχει στους ιδιοκτήτες καινούριων μοτοσικλετών και scooters, που έχουν πωληθεί από το επίσημων δίκτυο, την υπηρεσία BMW Motorrad Mobile Care. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη υπηρεσία που καλύπτει όλη την Ευρώπη και παρέχεται με την αγορά κάθε καινούργιας μοτοσικλέτας για 2 χρόνια δωρεάν. Απλώς καλέστε την υπηρεσία  και οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί θα σας εξυπηρετήσουν τηλεφωνικά ή ένα εξοπλισμένο Servicemobile θα βρεθεί κοντά σας για να σας παρέχει επιτόπου υποστήριξη για τη μοτοσικλέτα σας.