Voge 300DS: Με ανεστραμμένο πιρούνι και δίσκους μαργαρίτα

Voge 300DS: Με ανεστραμμένο πιρούνι και δίσκους μαργαρίτα

Το Voge 300DS είναι από τα πιο προσιτά adventure της αγοράς και εστιάζει στην άνεση και την οικονομία, ενώ θα σε συντροφεύει όχι μόνο στις καθημερινές σου μετακινήσεις, αλλά και σε πιο μακρινά ταξίδια.

VOGE: 3000DS Με δώρο top case αλουμινίου.

Η κατηγορία των μικρού κυβισμού adventure μοτοσυκλετών είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των ταξινομήσεων και συνεχώς αναπτύσσεται με νέα μοντέλα να εισέρχονται συνεχώς. Το Voge 300DS είναι μια μικρού κυβισμού sport touring μοτοσυκλέτα που υπόσχεται να σε πάει παντού με άνεση μέσα στην πόλη, ενώ ταυτόχρονα σου δίνει τη δυνατότητα να βγεις εκτός των αστικών τειχών και να ταξιδέψεις σε κοντινούς ή και πιο μακρινούς προορισμούς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η εμφάνισή του είναι άκρως μοντέρνα και σύγχρονη χωρίς ευτυχώς να καταφεύγει σε ακρότητες με στόχο τον εντυπωσιασμό. Γωνίες και ακμές συνδυάζονται σε ένα αρμονικό σύνολο που είναι δύσκολο να μη σου αρέσει, ενώ η πλαστική ποδιά κάτω από τον κινητήρα προσφέρει πόντους και κάνει πιο ομοιόμορφο το σύνολο, αφού ανεβαίνει αρκετά ψηλά και σχεδόν γίνεται προέκταση των πλαϊνών προστατευτικών. Το επιθετικό μούτρο με την ελαφρώς κατηφορική κλίση φιλοξενεί τη μεγάλη διάφανη ζελατίνα και τον τριγωνικό LED προβολέα. Ίδιας τεχνολογίας είναι τα φλας και το πίσω φωτιστικό σώμα όπως προστάζει η εποχή, για καλύτερη αποτελεσματικότητα και χαμηλή κατανάλωση ρεύματος.

Ο μονοκύλινδρος, υδρόψυκτος, τετραβάλβιδος κινητήρας των 292,4 κυβικών με τροφοδοσία από ηλεκτρονικό ψεκασμό, αποδίδει 29 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. και 2,5 kgm ροπής στις 7.000, ενώ ο αντικραδασμικός άξονας συμβάλει στη βελούδινη λειτουργία. Για τη συνεχή επαφή των αλουμινένιων 17άρηδων τροχών με τον δρόμο φροντίζει ένα ανεστραμμένο πιρούνι 35 χιλιοστών με μαύρα καλάμια και μονό αμορτισέρ με μοχλικό, που ρυθμίζεται ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου. Στον τομέα των φρένων έχουμε έναν όμορφο δίσκο 300 χιλιοστών τύπου μαργαρίτα μπροστά και έναν 220 χιλιοστών ίδιας σχεδίασης πίσω με διπίστονες δαγκάνες και δικάναλο ABS της Bosch.

Συνέχεια του άρθρου >>>