• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Εκτός από άνεση στους επιβαίνοντες, Η σέλα δύο επιπέδων συμβάλει στην πολυτελή εικόνα του HD. Δερμάτινη υφή με κόκκινες ραφές και ανάγλυφο το logo της Sym.

Τα χρωμιωμένα μέρη εναλλάσσονται αρμονικά με τις πλαστικές επιφάνειες και συμβάλλουν στη φινετσάτη εικόνα του HD. Γνώριμη η διάταξη των διακοπτών.

Τα χρωμιωμένα μέρη εναλλάσσονται αρμονικά με τις πλαστικές επιφάνειες και συμβάλλουν στη φινετσάτη εικόνα του HD. Γνώριμη η διάταξη των διακοπτών.

Ο πίνακας οργάνων είναι κυρίως αναλογικός, με ταχύμετρο, στροφόμετρο και ένδειξη καυσίμου να απεικονίζονται με δείκτες και τις υπόλιπες ενδείξεις να βρίσκονται στην LCD οθόνη.

51 λίτρα χωρητικότητας θα χωρέσουν ένα full-face κράνος και διάφορα αντικείμενα, όπως έγγραφα, αδιάβροχο ή tablet.

Το μπροστινό ντουλαπάκι της ποδιάς θα χωρέσει μικροαντικείμενα, άμεσα προσβάσιμα στον αναβάτη. Η θύρα USB χρησιμεύει στη φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών.

Aνεση – Εργονομία

 

Το HD 300 διαθέτει όλα τα απαιτούμενα προσόντα, ώστε να πρωταγωνιστήσει στις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη αλλά και σε περιαστικά δρομολόγια. Η σέλα δύο επιπέδων προσφέρει άνεση και σωστή εργονομία. Το ύψος της βρίσκεται στα 800 χιλιοστά από το έδαφος και σου επιτρέπει να πατήσεις με ασφάλεια και τα δύο πέλματα στην άσφαλτο. Μεγάλο είναι και το τμήμα που αντιστοιχεί στον  συνεπιβάτη, ενώ οι μεγάλες χειρολαβές που έχει στη διάθεση του για να στηριχθεί, ενσωματώνουν μια σχάρα στο πίσω μέρος, για να τοποθετήσεις top box. Πολύ όμορφα και διακριτικά τα αναδιπλούμενα μαρσπιέ του συνεπιβάτη , αφού αποτελούν συνέχεια του φέρινγκ όταν είναι κλειστά. Με το άνοιγμα της σέλας, αποκαλύπτεται ο χώρος αποθήκευσης, ο οποίος σύμφωνα με τις μετρήσεις μας φτάνει τα 51 λίτρα χωρητικότητας, μια πολύ καλή τιμή για την κατηγορία. Εκεί θα χωρέσουν ένα full-face κράνος και διάφορα αντικείμενα, όπως έγγραφα, αδιάβροχο ή tablet. 


Εξτρά μικροαντικείμενα μπορούν να τοποθετηθούν στο ντουλαπάκι που βρίσκεται στο εσωτερικό της ποδιάς και το οποίο διαθέτει θύρα USB προς φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών. Το μειονέκτημα του είναι ότι δεν κλειδώνει. Το παζλ της πρακτικότητας συμπληρώνεται με τον αναδιπλούμενο γάντζο που θα μεταφέρει τον προσωπικό σου χαρτοφύλακα ή τα ψώνια από το σουπερ μάρκετ. Στο κέντρο του τιμονιού δεσπόζει ο αναλογικός πίνακας οργάνων. Ένα στροφόμετρο στα αριστερά και ένας δείκτης καυσίμου στα δεξιά πλαισιώνουν  το μεγάλο ταχύμετρο, ενώ μια μικρή ψηφιακή οθόνη στο κάτω μέρος απεικονίζει τις υπόλοιπες ενδείξεις για  θερμοκρασία, βολτ μπαταρίας και χιλιομετρητές αποστάσεων. Ο κεντρικός διακόπτης επιτελεί πολλαπλό ρόλο, αφού εκτός από την εκκίνηση του κινητήρα, είναι υπεύθυνος για το άνοιγμα της σέλας και της τάπας του ρεζερβουάρ. Παράλληλα ασφαλίζει, για επιπλέον αντικλεπτική προστασία.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • Konstantinos

    Με τέτοια τιμη κ κινητηρα, ειναι σουπερ ευκαιρία. ωραια τα yamaha αλλα και 2000 πιο ακριβά

      14
  • Scooterivios

    Δηλαδή σε όλα είναι τέλειο ? Γιατί δεν κάνετε μια σύγκριση με το Citycom να μας πείτε που ειναι καλύτερο και που όχι.

      23