Τα μοντέλα της Voge έφτασαν στη Moto Ξουχέλλης

Τα μοντέλα της Voge έφτασαν στη Moto Ξουχέλλης

Στο κατάστημα της Moto Ξουχέλλης θα βρεις πλέον και τα μοντέλα της Voge.

VOGE: 3000DS Με δώρο top case αλουμινίου.

Γνώρισε τα μοντέλα της Voge στη Moto Ξουχέλλης.

Γνωρίσαμε τη Moto Ξουχέλλης ως κάθετη μονάδα Kymco, όμως με καύσιμο το μεράκι και την αγάπη για τη μοτοσυκλέτα η εταιρεία αναπτύσσεται συνεχώς. Πριν λίγο καιρό ξεκίνησε συνεργασία με τη Thrust Motor και πλέον άλλη μια σημαντική μάρκα προστέθηκε στο οπλοστάσιό της και δεν είναι άλλη από τη Voge. Η εταιρεία έκανε δυναμική είσοδο στην ελληνική αγορά διαθέτοντας μοντέλα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα της, και δεν είναι τυχαίο ότι άμεσα κέρδισαν την εμπιστοσύνη των αναβατών. Η γκάμα της Voge περιλαμβάνει Street, Classic και Adventure μοντέλα από 300 έως 650 κυβικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Οδήγησε το Voge 300DS

Moto Ξουχέλλης σου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσεις τη Voge διαθέτοντας για test ride ένα από τα best seller της εταιρείας και συγκεκριμένα το μικρό adventure 300DS, μια κορυφαία πρόταση στην κατηγορία που προσφέρει όσα ζητάς από μία μοτοσυκλέτα για διαδρομές μέσα και έξω από την πόλη. Ο μονοκύλινδρος υγρόψυκτος κινητήρας 300 κυβικών αποδίδει 29 ίππους και 2,5 kg-m ροπής με απόλυτα ομαλό τρόπο λειτουργίας χάρη στον αντικραδασμικό άξονα που διαθέτει, ενώ είναι και αρκετά οικονομικός με μέση κατανάλωση 3,6 λ./100χλμ.

Οι προσφορές Kymco συνεχίζονται

Και μην ξεχνάτε ότι στη Moto Ξουχέλλης συνεχίζονται οι ανοιξιάτικες προσφορές σε 6 δημοφιλή scooter της Kymco τα οποία προσφέρονται σε νέες χαμηλότερες τιμές. Η εταιρεία πρόσφατα παρέλαβε και το νέο Kymco Agility S 125i Euro 5 με τον καινούργιο κινητήρα που αποδίδει 10,6 ίππους. Με τιμή 2.795 ευρώ αποτελεί μια ιδιαίτερα προσιτή πρόταση για τις καθημερινές μετακινήσεις και με κατανάλωση μόλις 2,4 λίτρα ανά 100 χλμ. είναι ιδανικό για όσους θέλουν να κρατήσουν χαμηλά το κόστος χρήσης. Έχει μεγάλους τροχούς 16 και 14 ιντσών εμπρός και πίσω για μεγαλύτερη άνεση και βελτιωμένη συμπεριφορά, ενώ στον τομέα των φρένων έχουμε δίσκους εμπρός και πίσω με συνδυασμένη λειτουργία. Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, δυο παροχές ρεύματος (USB και 12V), ψηφιακή οθόνη, γάντζο και LED φωτιστικά σώματα και φλας.   

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »