• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

AGILITY 300i NOODOE

PEOPLE S-300i NOODOE

DOWNTOWN 350i TCS NOODOE

XCITING-S 400i NOODOE

AK 550i NOODOE

Moto Ξουχέλλης: Συνεχίζονται οι προσφορές στα Noodoe μοντέλα

Η Moto Ξουχέλλης υποδέχεται δυναμικά τον Σεπτέμβρη και κάνει την απόκτηση του αγαπημένου σου Kymco με την πιο σύγχρονη πλατφόρμα πολυμέσων, το Noodoe, πιο εύκολη από ποτέ. Δες εδώ όλες τις προσφορές.

KYMCO: Μεσαία scooter υψηλών επιδόσεων.

Η Kymco έφερε τα πάνω κάτω στον τομέα της συνδεσιμότητας κάνοντας πιο διαδραστική τη σχέση scooter – αναβάτη μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα Noodoe. Αυτή σου επιτρέπει να συνδέσεις το κινητό σου μέσω bluetooth και να έχεις στην οθόνη του scooter σου ειδοποιήσεις από το smartphone σου. Όμως δεν μένει μόνο εκεί, αφού διαθέτει πλοήγηση μέσω GPS χρησιμοποιώντας τους πιο ενημερωμένους χάρτες της Ελλάδας, ενώ μπορεί να σε οδηγήσει σε χρήσιμα σημεία. Επίσης, δίνει τη δυνατότητα εύρεσης του scooter με φωτισμό καλωσορίσματος και δίνει πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης ώστε να μπορείς να επιλέξεις το φόντο και τις πληροφορίες που θα απεικονίζονται στην έγχρωμη οθόνη με τον έλεγχο να γίνεται με χειριστήρια στο τιμόνι. Αν θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις ένα από τα μοντέλα της Kymco με την ψηφιακή πλατφόρμα Noodoe, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς τη Moto Ξουχέλλης και να κάνεις δικό σου το αγαπημένο σου scooter με έκπτωση που φτάνει μέχρι τα 700 ευρώ.

Ας δούμε αναλυτικά τα μοντέλα που βρίσκονται σε προσφορά:
 

AGILITY 300i NOODOE

Αρχική τιμή: 4.470 ευρώ

Νέα τιμή: 4.195 ευρώ

Το νέο Agility είναι πλούσια εξοπλισμένο, με κομψή σχεδίαση ευρωπαϊκού αέρα, δουλεμένη στο κέντρο σχεδίασης που διατηρεί η Kymco στην Ιταλία. Τα φωτιστικά σώματα είναι Full LED, με τον προβολέα να διαθέτει τεχνολογία DRL (φώτα ημέρας), ενώ στον στάνταρ εξοπλισμό υπάρχει αεροδυναμική ζελατίνα και -για πρώτη φορά στην κατηγορία- διαφανείς προστατευτικές χούφτες στο τιμόνι, με αποτέλεσμα προστασία κορυφαίων προδιαγραφών από τα καιρικά φαινόμενα. Στον επίσης στάνταρ εξοπλισμό του νέου Agility 300i υπάρχει παροχή ρεύματος μέσω θύρας USB καθώς και σύστημα εκκίνησης και πολλαπλών λειτουργιών χωρίς κλειδί (keyless) 2ης γενιάς.

 

PEOPLE S-300i NOODOE

Αρχική τιμή: 4.995 ευρώ

Νέα τιμή:4.750 ευρώ

Η πέμπτη γενιά της οικογένειας People ενισχύεται σε μια κατηγορία κυβισμού που κεντρίζει την προσοχή όλο και περισσότερων αναβατών. Ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν και αρκετοί που προέρχονται από το χώρο της μοτοσυκλέτας, επιζητώντας επιδόσεις, στιβαρότητα και τροχούς 16 ιντσών. Tο People-S 300i, πέραν της σχεδιαστικής ανανέωσης, έχει δεχθεί και πολλή «κρυφή» δουλειά από τους μηχανικούς της Kymco, σε κινητήρα, πλαίσιο και μετάδοση. Ο υπερσύγχρονος κινητήρας των 299cc αποδίδει 27,34 ίππους και έχει σχεδόν τετράγωνες διαστάσεις προκειμένου να επιτυγχάνει την καλύτερη δυνατή απόδοση σε όλο το φάσμα των στροφών του. Κάθε μέρος του, κινούμενο ή μη, έχει σχεδιαστεί εκ νέου και για την κατασκευή του έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά που μειώνουν στο ελάχιστο τις απώλειες. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνονται καλύτερες αποδόσεις και η κατανάλωση παραμένει σε χαμηλά επίπεδα.
 

DOWNTOWN 350i TCS NOODOE

Αρχική τιμή: 5.595 ευρώ

Νέα τιμή: 5.195 ευρώ

Με το μοντέλο να έχει πετύχει πωλήσεις πάνω από 100.000 μονάδες σε όλο τον κόσμο, η Kymco παρουσιάζει το εντελώς νέο Downtown στοχεύοντας να συνδυάσει την άνεση που προσφέρει ένα Touring Scooter με την εμφάνιση και τη δύναμη ενός Sport. Ένα σκούτερ δύο-σε-ένα. Το νέο άκαμπτο πλαίσιο, τα συστήματα ABS και TCS (σύστημα ελέγχου πρόσφυσης) οι άνετοι χώροι και ο νέος G5-SC κινητήρας προδιαγραφών Euro-4 με αυξημένη απόδοση, υπόσχονται ασφάλεια, απόλυτη ευελιξία, άνεση και oικονομία, εντός και εκτός πόλης. Οδήγησε το σήμερα και νιώσε από την πρώτη στιγμή την αίσθηση της «Απόλυτης εμπειρίας οδήγησης»!

 

XCITING-S 400i NOODOE

Αρχική τιμή: 6.695 ευρώ

Νέα τιμή: 5.995 ευρώ

Το νέο XCITING-S 400 με το σύγχρονο δυναμικό σχεδιασμό του αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό σπορ, στυλ , άνεσης και υψηλής απόδοσης. Βελτιωμένο παντού με νέο πλαίσιο και βάσεις κινητήρα, βελτιωμένο G5-SC κινητήρα με την υψηλότερη ισχύ στην κατηγορία, προοδευτική μετάδοση και πλήρη εξοπλισμό. Διαθέτει ρυθμιζόμενο ανεμοθώρακα  σε 5 θέσεις, εύκολα χωρίς τη χρήση εργαλείων, ώστε να προσαρμόζεται εύκολα στο ύψος του κάθε αναβάτη και να προσφέρει τη μέγιστη προστασία σε κάθε συνθήκη. Νέο τιμόνι σχήματος “V” που βελτιώνει την ακρίβεια οδήγησης και βελτιστοποιεί την ορατότητα του ταμπλό. Προβολείς LED με φώτα ημέρας που αποτελούν  την αισθητική υπογραφή του νέου XCITING-S αυξάνοντας την επιθετικότητα και το τονίζοντας το δυναμικό του σχεδιασμό. Τεχνολογικά προηγμένο με την πλατφόρμα διασύνδεσης με έξυπνα κινητά Noodoe, που εκτός των άλλων διαθέτει πλέον και πλοηγό GPS ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε δίκυκλα.

 

AK 550i NOODOE

Αρχική τιμή: 9.595 ευρώ

Νέα τιμή: 8.995 ευρώ

Η αιχμηρή σχεδίαση του ΑΚ 550 είναι διάχυτη σε όλο το μήκος της σιλουέτας και αναδεικνύει τον σπορ χαρακτήρα του μοντέλου. Η συναρμογή και η βαφή των πλαστικών μερών βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, χωρίς τριγμούς και κραδασμούς. Η σέλα, είναι αναπαυτική με πλούσιο αφρώδες. Αρκετός είναι ο χώρος και για τον συνεπιβάτη, όπου σε συνδυασμό με τις μεγάλες πρακτικές χειρολαβές δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα ακόμα και σε μακρινές αποστάσεις. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα επαρκεί για την τοποθέτηση ενός full face και ενός jet κράνους. Δύο ντουλαπάκια αριστερά και δεξιά στο εσωτερικό της ποδιάς, εκτός από έξτρα χώρο για μικροαντικείμενα διαθέτουν υποδοχή USB για φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών. Στον στάνταρ εξοπλισμό ανήκουν οι θερμαινόμενες χειρολαβές, η ρυθμιζόμενη ζελατίνα, το χειρόφρενο, το keyless σύστημα και το σύστημα διασύνδεσης noodoe, που μέσω ειδικής εφαρμογής για smartphone δίνει πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες και σε χρήσιμες ενημερώσεις. Η καρδιά του νέου ΑΚ 550, είναι ένας υδρόψυκτος δικύλινδρος κινητήρας με 2 εκκεντροφόρους επικεφαλής. Τα 550 κυβικά, από τα οποία πήρε το όνομα του το ΑΚ 550, αποδίδουν 53,5 ίππους στις 7.500 σαλ και 5,6 κιλά ροπής στις 5.500 σαλ.

Επισκέψου σήμερα τη moto ΞΟΥΧΕΛΛΗΣ για να δείς όλα τα μοντέλα που βρίσκονται σε προσφορά καθώς και όλη τη γκάμα των εταιρειών KymcoKawasaki και Peugeot μαζί με μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, είδη ένδυσης αναβάτη και ανταλλακτικά.
 

Για περισσότερες πληροφορίες:

moto ΞΟΥΧΕΛΛΗΣ
Θηβών 250, Περιστέρι, ΤΚ 12133
Τηλ.: 210 5739298
ΦΑΞ: 2105770020
email: xouhellis@hotmail.com
www.motoxouhellis.gr
Facebook Page


Διαβάστε ακόμα: