moto Ξουχέλλης: Πιστή στους πελάτες της

Με δελτίο τύπου της η moto Ξουχέλλης μας ενημερώνει για τον τρόπο που θα γίνεται η εξυπηρέτηση των πελατών.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Όλη η γκάμα των εταιρειών Kymco, Kawasaki και Peugeot είναι διαθέσιμη στη moto Ξουχέλλης μαζί με μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, είδη ένδυσης αναβάτη και ανταλλακτικά. Η εταιρεία ξεκίνησε το 1979 σαν ατομική επιχείρηση στο χώρο του service, ιδρυτής της οποίας ήταν ο Στράτος Ξουχέλλης. Το 1991 επέκτεινε την δραστηριότητά της στο χώρο των πωλήσεων ως κάθετη μονάδα στη περιοχή του Περιστερίου, συνεργαζόμενη με τα πιο μεγάλα ονόματα στο χώρο της μοτοσυκλέτας. Κύριο μέλημά της είναι η σωστή εξυπηρέτηση όλων των πελατών αλλά και η εφαρμογή των καταλληλότερων λύσεων για την σωστή φροντίδα του οχήματός τους.

Ακολουθεί δελτίο τύπου της εταιρείας:

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το κατάστημα μας παραμένει ανοιχτό. Μαζι με τα μέτρα όμως πρέπει να υπάρχει κ η ατομική ευθύνη. Τα πράγματα είναι σοβαρά, ας βοηθήσουμε όλοι ώστε να σταματήσει αυτή η κατάσταση πιο γρήγορα. Τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και προστατεύουμε τον εαυτό μας κ τους ανθρώπους που αγαπάμε. Για λόγους ασφαλείας δεν επιτρέπεται η παραμονή των πελατών στο χώρο εργασίας μέχρι νεωτέρας. Ευχαριστούμε για τη κατανόηση.

Επίσκεψη Σε Συνεργείο ή Κατάστημα Ανταλλακτικων Μοτοσυκλέτας:

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας που έχει τεθεί σε ισχύ από τις 23 Μαρτίου έχει αλλάξει τη ζωή μας καθώς όλοι οι πολίτες πρέπει να στέλνουν ειδικό SMS το 13033 ή να φέρουν την ειδική Βεβαίωση κατ εξαίρεση κίνησης των πολιτών. Συστήνεται λοιπόν στους ιδιοκτήτες δικύκλων που έχουν κάποιο μηχανικό ή ηλεκτρολογικό πρόβλημα με την μοτοσυκλέτα, scooter ή το "παπί" τους, ότι θα πρέπει να στείλουν μήνυμα στο 13033 αναγράφοντας πρώτα τον κωδικό 2 στη συνέχεια το ονοματεπώνυμο τους και την διεύθυνση κατοικίας τους.

Σε περίπτωση που δεν έχουν κινητό τηλέφωνο ή δεν γνωρίζουν τη χρήση του τότε θα πρέπει να προμηθευτούν την ειδική Βεβαίωση κατ` εξαίρεση κίνησης των πολιτών την οποία θα πρέπει να την έχουν συμπληρώσει πριν ξεκινήσουν την μετάβασή τους στο συνεργείο. Δεν θα πρέπει να ξεχάσουν να σημειώσουν το κουτάκι 2 ή Β2 της βεβαίωσης που αναγράφει:

«Β2 Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.»"

Να θυμίσουμε ότι μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, www.motoxouhellis.gr, μπορείτε εύκολα από την άνεση του σπιτιού σας να κάνετε αγορές. Εκεί θα βρείτε ανταλλακτικά, αξεσουάρ scooter και μοτοσυκλετών, είδη ένδυσης αναβάτη αλλά και όλη τη γκάμα των εταιρειών Kymco, Kawasaki, Peugeot, Gemini, Honda, Daelim και Yamaha.



Για περισσότερες πληροφορίες:

Θηβών 250, Περιστέρι

Τηλ.: 210 5739298

email: xouhellis@hotmail.com

www.motoxouhellis.gr