Προσφορές σε επώνυμα μπουφάν από τη moto Ξουχέλλης

Τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για να αλλάξεις το μπουφάν σου και να αποκτήσεις ένα ποιοτικό και επώνυμο με έκπτωση έως και 140 ευρώ.

Το μπουφάν είναι αναπόσπαστο κομμάτι του εξοπλισμού του αναβάτη και όχι άδικα. Τα τελευταίας τεχνολογίας υφάσματα και οι μεμβράνες που διαθέτουν τα καθιστούν ιδιαίτερα αποτελεσματικά απέναντι στα στοιχεία της φύσης, ώστε να είσαι προστατευμένος από το τη βροχή, το κρύο και τον αέρα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς όταν κρυώνεις είναι πιο δύσκολο να συγκεντρωθείς στον δρόμο και ο χρόνος αντίδρασής σου αυξάνεται με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις περισσότερο. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο σημαντικότερος ίσως λόγος που φοράμε μπουφάν ειδικά κατασκευασμένα για χρήση με μοτοσυκλέτα είναι η προστασία που παρέχουν σε περίπτωση ατυχήματος. Τα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στην τριβή, τη διάτρηση και τα κοψίματα, ενώ είναι εφοδιασμένα με προστατευτικά σε αγκώνες, ώμους και πλάτη σε ορισμένες περιπτώσεις, που απορροφούν τις δυνάμεις.

Όλα αυτά τα γνωρίζουν πολύ καλά στη moto Ξουχέλλης και προσφέρουν επιλεγμένα επώνυμα μπουφάν σε σημαντικά χαμηλότερες τιμές προκειμένου να εμπλουτίσεις το “οπλοστάσιό” σου με ένα κορυφαίο μπουφάν που θα σε συντροφεύει στις μετακινήσεις σου για πολλά χρόνια. Ενδεικτικά θα μπορούμε να αναφέρουμε:

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα είδη που βρίσκονται σε προσφορά και μπορείς να δεις πολλά ακόμα μπουφάν, μπότες και άλλα αξεσουάρ που είναι διαθέσιμα σε χαμηλότερες τιμές με ένα κλικ στο www.motoxouhellis.gr. Το έμπειρο προσωπικό θα λύσει κάθε σου απορία και θα σε βοηθήσει να επιλέξεις τα κατάλληλα είδη ένδυσης με βάση τις ανάγκες σου και τη χρήση που κάνεις.

Moto ΞΟΥΧΕΛΛΗΣ
Θηβών 250, Περιστέρι, ΤΚ 12133
Τηλ.: 210 5739298
ΦΑΞ: 2105770020
email: xouhellis@hotmail.com
www.motoxouhellis.gr
Facebook Page


Διαβάστε ακόμα: