ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

    LIGIER



    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »


    Η γαλλική εταιρία LIGIER έχει εμπειρία σχεδόν 40 χρόνων στον σχεδιασμό ευέλικτων και καινοτόμων οχημάτων. Είναι πρωτοπόρος στην Ευρώπη στην αγορά ηλεκτρικών οχημάτων, εξοπλίζοντας τους στόλους διαφόρων ευρωπαϊκών υπηρεσιών με καινοτόμα οχήματα. 

    Αυτός ο επαγγελματικός στόλος αποτελεί απόδειξη της ικανότητας της LIGIER να ανταποκρίνεται πάντα με απόλυτη αποτελεσματικότητα στις συγκεκριμένες ανάγκες κινητικότητας των πελατών της, συμπεριλαμβανομένων επαγγελματιών και ιδιωτών. Το Pulse4 είναι ένα ελαφρύ ηλεκτρικό όχημα, διαθέσιμο σε 8 εκδόσεις και κατάλληλο για επαγγελματική χρήση σε τομείς όπως: Διανομείς αλληλογραφίας και δεμάτων, Περιφερειακές αρχές, Τεχνικά Επαγγέλματα, Εταιρείες Μεταφορών, Βιομηχανία. 

    Το Pulse4 επιτρέπει πολλαπλές διαμορφώσεις του εξοπλισμού φόρτωσης χάρη στην καινοτομία του συστήματος γρήγορης εναλλαγής CLIP, το οποίο επιτρέπει την αλλαγή του εξοπλισμού εύκολα ώστε να συνδυάζονται διάφορες εκδόσεις σε ένα όχημα. 

    Ο ισχυρός ηλεκτροκινητήρας των 8,1 kW προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις και μεγάλα επίπεδα αυτονομίας χάρη και στο σύστημα ανάκτησης ενέργειας. Το Pulse4 διαθέτει μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ ώστε να εξατομικεύεται σύμφωνα με τις ανάγκες του επαγγελματία, ενώ ο Full LED φωτισμός συμπληρώνει τη σύγχρονη αισθητική του μοντέλου.
     
     
    DAYTONA BEST ELECTRIC

    RAP BANGE 


    Τιμή: από 6.895 ευρώ +ΦΠΑ

    ( Σε περίπτωση αγοράςαπό επιχειρήσεις, ο ΦΠΑ εκπίπτει της τιμής, ενώ το όχημα τιμολογείται ωςτρίκυκλο φορτηγό μοτοποδήλατο )

    Από τις πρώτες επιλογέςτης DHL στην εποχή της ηλεκτροκίνησης αποτελεί το RAP BANGE.

    Είναι ηλεκτροκίνητο, επαγγελματικό , καίει μόνο 1 ευρώ στα 100 χιλιόμετρα και οδηγείται με δίπλωμα για 50άρι! Το ελαφρύ ηλεκτρικό τρίροδο scooter Daytona Rap Bange  είναι ειδικά σχεδιασμένο για μικρομεταφορές κάθε είδους. Οδηγείται και με άδεια οδήγησης μοτοποδηλάτου και με δίπλωμα αυτοκινήτου, με την προϋπόθεση ο οδηγός να είναι άνω των 27 ετών και να το έχει στην κατοχή του για 6 έτη, και έχει μέγιστη τελική ταχύτητα τα 45 χλμ/ώρα. 

    Κυκλοφορεί σε τρεις εκδόσεις: VAN BOX με κλειστό αποθηκευτικό χώρο, PICK UP με ανοιχτό χώρο φόρτωσης, καρότσα και VAN BOX ψυγείο με κλειστό χώρο αποθήκευσης. To RAP BANGE έχει σχεδιαστεί για τη μεταφορά προϊόντων σε αστικά κέντρα με πυκνή κυκλοφορία, και σε νησιά με στενά σοκάκια. Με εύκολη στάθμευση λόγω της μικρής ακτίνας περιστροφής για αθόρυβη μετακίνηση φορτίων, σε εσωτερικούς μεγάλους βιομηχανικούς χώρους, ξενοδοχεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, κ.ά. 

    Με 18 μοίρες κλίσης του εμπρόσθιου τμήματος, προσφέρει τα πλεονεκτήματα της ευέλικτης μετακίνησης ενός scooter, ενώ παράλληλα διαθέτει μεγάλη δυνατότητα φόρτωσης, 254 κιλών (βάσει έγκρισης τύπου). 

    Το RAP BANGE φέρει εξοπλισμό που διευκολύνει τον επαγγελματία που πραγματοποιεί συχνές στάσεις παράδοσης -παραλαβής εμπορευμάτων, όπως κάμερα οπισθοπορείας με φωτισμό, αισθητήρες παρκαρίσματος και εύκολο παρκάρισμα χάρη στο μικρό του πλάτος (1 μέτρο). Ο οδηγός του RAP BANGE συναντά ανέσεις και εξοπλισμό συγκρίσιμο με αυτόν ενός αυτοκινήτου, όπως:




    TFT οθόνη πολυλειτουργικών ενδείξεων 7 ιντσών, Bluetooth συνδεσιμότητα συσκευών, θύρα USB για την αναπαραγωγή μουσικής & video, άνετη ευρύχωρη σέλα και μαξιλάρι (πλάτη) με εύκολη ρύθμιση σε ύψος, οροφή για προστασία από τα καιρικά φαινόμενα, υαλοκαθαριστήρα με ψεκαστήρα νερού, 2 ανοιχτούς αποθηκευτικούς χώρούς αριστερά και δεξιά της κονσόλας, 2 ελαστικά δίχτυα οργάνωσης στην εσωτερική πλευρά της ποδιάς, κλειστό αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα του οδηγού, πτυσσόμενο καρότσι αλουμινίου, που διευκολύνει την παράδοση στον τελικό προορισμό. 

    Ο ιδιοκτήτης του RAP BANGE, πέρα από την ασφαλή μεταφορά των εμπορευμάτων επενδύει επίσης, στην ασφάλεια του οδηγού, των ευαίσθητων ομάδων του αστικού οδικού δικτύου και στον εντοπισμό του στόλου του μέσω online παρακολούθησης θέσης. 

    Το RAP BANGE διαθέτει: σύστημα πέδησης με 4 δισκόφρενα, σύστημα συναγερμού, αισθητήρα με σύστημα ηχητικής ειδοποίησης, εάν ο οδηγός εγκαταλείψει το όχημα εν λειτουργία με σχέση ταχύτητας (D ή R), σύστημα εντοπισμού GPS, σύστημα ηχητικής προειδοποίησης με 3 διαφορετικούς ήχους εξάτμισης μοτοσυκλέτας, για την ασφάλεια των διερχόμενων πεζών, Full LED φώτα χαμηλής κατανάλωσης με φώτα ημέρας (DRL) στο μπροστά φωτιστικό και πίσω φως ομίχλης. 

    Σε επίπεδο επιδόσεων, ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 5 ίππους, συνεχής ιπποδύναμη και 6,7 ίππους στιγμιαία απόδοση με 7,8 Nm μέγιστη ροπή. Έχει ικανότητα για ανάβαση με 20% κλίση από 0 km/h με πλήρες φορτίο, ενώ είναι αρκετά οικονομικός σε κατανάλωση ρεύματος με μόλις 8,6 kWh / 100 km κατανάλωση ρεύματος (βάσει έγκρισης τύπου).
     
    e-Viball 125 Business Bike



    Τιμή: e-Viball 125 Business Bike   3.045 ευρώ
              e-Viball 125 Pit Stop Business Bike  3.645 ευρώ


    Με λειτουργικό σχεδιασμό και μεγάλη δυνατότητα φόρτωσης, το e-ViBall 125 Business Bike προσφέρεται για εύκολη και άνετη μεταφορά αντικειμένων μεγάλου όγκου. Το φορτίο μπορεί εύκολα να σταθεροποιηθεί και να μεταφερθεί με ασφάλεια χάρη στη μεγάλη επαγγελματική σχάρα φόρτωσης. Το επίπεδο πάτωμα προσφέρει επιπλέον εύχρηστο ανοιχτό αποθηκευτικό χώρος για μικροπράγματα, ενώ υπάρχει και πρακτικό άγκιστρο αποσκευών.

    Ο εξοπλισμός είναι αρκετά πλούσιος και περιλαμβάνει Intelligent Center Control, Full Led φωτισμό, keyless σύστημα εκκίνησης, σύστημα Cruise control, πλήρως ψηφιακό καντράν, εντοπισμό parking οχήματος και σύστημα συναγερμού. 

    Ο κινητήρας του e-Viball 125 είναι τοποθετημένος στο κέντρο του πλαισίου για άριστη κατανομή βάρους, με σαφές πλεονέκτημα έναντι των μοντέλων που ο κινητήρας είναι τοποθετημένος παράλληλα ή στο εσωτερικό του τροχού. Έχει καλύτερη κατανομή του βάρους του οχήματος, ενώ δεν υπάρχει καταπόνηση στο μοτέρ από τις ανωμαλίες του δρόμου. Απαιτείται λιγότερη ενέργεια κατά την εκκίνηση και κατά συνέπεια προκαλείται μικρότερη φθορά της μπαταρίας με την πάροδο του χρόνου. 

    Η διάρκεια ζωής των μπαταριών του e-Viball 125 ξεπερνούν τους 1.000 κύκλους πλήρους φόρτισης. Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 3200W μέγιστη στιγμιαία ισχύ και 44 Nm μέγιστη ροπή στον τροχό, δίνοντας στο e-Viball τη δυνατότητα για 75 χλμ/ώρα μέγιστη ταχύτητα και 23% δυνατότητα ανάβασης από 0 km/h με πλήρες φορτίο. Το e-Viball 125 είναι εξοπλισμένο με μπαταρίες 61,2 Volt στα 28.6Ah και ζυγίζουν 12 κιλά η κάθε μία. 

    Η έξυπνη διάταξη των μπαταριών αφήνει αρκετό αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα. Ο φορτιστής του e-Viball θα φορτίσει πλήρως τη μια μπαταρία σε μόλις 4 ώρες. Η έλλειψη παροχής ρεύματος στην περιοχή όπου σταθμεύετε δεν πρόκειται να σας δημιουργήσει θέμα, αφού οι μπαταρίες είναι αποσπώμενες για τη φόρτισή τους, όπου αυτό είναι εύκολο. 

    Το e-Viball παρέχει υψηλά επίπεδα ασφάλειας κατά την πέδηση, με εμπρός και πίσω μεγάλα δισκόφρενα διαμέτρου 220mm και 200mm αντίστοιχα, με διπίστονες δαγκάνες και σύστημα πέδησης  CBS. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι διαδρομής 90mm και διαμέτρου 31mm και πίσω διπλή ανάρτηση διαδρομής 71mm ρυθμιζόμενη ως προς την προφόρτιση. 

    Στην έκδοση Pit Stop μπορείτε να διανύσετε μέχρικαι 162 km μέχρι να ξανά Χρειαστεί να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

      
     e-max VS1



    Τιμή:  e-max VS1     4.695 ευρώ
                e-max VS1 Full Carrier    4.795 ευρώ

    Το e-max VS1 είναι ιδανικό και ένα από τα πλέον εξειδικευμένα επαγγελματικά δίκυκλα για μικρομεταφορές. Οι μεγάλοι τροχοί, οι ειδικές σχάρες, η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρίες, προσφέρουν δύναμη, ιδιαίτερα μεγάλη αυτονομία, μεγάλο φορτίο φόρτωσης και το τοποθετούν στην κορυφή της κατηγορίας. 

    Φορτώστε το e-max VS1 με 100kg βάρους (εκτός οδηγού). Η έκδοση FULL CARRIER σας επιτρέπει να κατανείμετε τα δέματά σας και να κρατήσετε το κέντρο βάρους χαμηλά, καθώς διαθέτει πίσω σχάρα, πλαϊνές βάσεις για βαλίτσες και εμπρός μεγάλο καλάθι. Εναποθέστε το κινητό ή άλλα προσωπικά σας αντικείμενα στον ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο που βρίσκεται στο εσωτερικό της ποδιάς ή κρεμάστε τα από τον γάντζο ανάρτησης χειραποσκευών. 

    Το e-max VS1 παρέχει υψηλά επίπεδα ασφάλειας με μεγάλους τροχούς 16-14 ιντσών. Διαθέτει σύστημα πέδησης CBS με μεγάλο δισκόφρενο διαμέτρου 240mm με δαγκάνα διπλού εμβόλου εμπρός και 180mm πίσω. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι διαδρομής 75mm και πίσω ανάρτηση ρυθμιζόμενη ως προς την προφόρτιση διαδρομής 62mm. Ιδανικό για επαγγελματική μακροχρόνια χρήση, το e-max VS1 διαθέτει πατενταρισμένο σύστημα ψαλιδιού, που επιτρέπει την γρήγορη και εύκολη απόσπαση της ζάντας από τον κινητήρα. 

    Οι μπαταρίες λιθίου έχουν χωρητικότητα 90Ah (60V 45ah x2) με διάρκεια ζωής 1.500 κύκλους πλήρους φόρτισης και η αυτονομία του οχήματος φτάνει στα 116 χιλιόμετρα. Για την φόρτιση των αποσπώμενων μπαταριών, μπορείτε να φορτίσετε την κάθε μπαταρία πλήρως σε 3.5 ώρες ή να τις φορτίσετε ταυτόχρονα όταν οι μπαταρίες παραμείνουν πάνω στο όχημα. 

    Το e-max VS1 διαθέτει αυτόματο σύστημα “Power Saving Mode”, για μείωση της κατανάλωσης ρεύματος όταν η στάθμη των μπαταριών βρεθεί σε χαμηλό επίπεδο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 διαφορετικές λειτουργίες economy/ normal / sport, ενώ διαθέτει και λειτουργία όπισθεν.
     
    Daytona F8 Deliroad



    Τιμή: 2.990 ευρώ
    Tο F8 Deliroad έχει τα κατάλληλα προσόντα για επαγγελματική χρήση. Κάτω από την αναδιπλούμενη σέλα του συνεπιβάτη, εκτείνεται ο μεγάλος χώρος φόρτωσης. Πέρα από τη σχάρα της ουράς, το μεγάλο επίπεδο δάπεδο του F8 προσφέρει ένα ακόμα καλό σημείο για μεταφορές.

    Στο μπροστινό μέρος της ποδιάς υπάρχει ράφι, όπου ο αναβάτης μπορεί να τοποθετήσει μικροαντικείμενα για άμεση πρόσβαση, ενώ μπορεί να φορτίσει και ηλεκτρικές συσκευές χάρη στην USB έξοδο ρεύματος που υπάρχει εκεί. Μια μπαταρία ιόντων λιθίου προσφέρει συνεχής ιπποδύναμη 4 ίππων, με στιγμιαία μέγιστη ιπποδύναμη 4,9 ίππων και ροπή 37 ΝΜ.  

    Η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 75 χλμ/ώρα και η μέγιστη αυτονομία ανέρχεται στα 86 χιλιόμετρα, με την μπαταρία να χρειάζεται 4,5 ώρες έως την πλήρη φόρτιση. Το F8 έχει τροχούς 12 ιντσών είναι αρκετά ελαφρύ στα 93 κιλά και μπορεί να ανέβει ανηφόρες με γωνία κλίσης 15% ξεκινώντας από στάση. Το F8 Deliroad έρχεται εξοπλισμένο με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS, ενώ φοράει δισκόφρενα και στους δύο τροχούς.
     
    SYM   
       

    Sym eXPro



    Τιμή: 2.225 ευρώ
    Το eXpro είναι ηλεκτρικό και κατά συνέπεια φιλικό στο περιβάλλον αλλά και την τσέπη του κατόχου του. Έχει σχεδιαστεί για επαγγελματική χρήση, ώστε να προσφέρει ευκολία και πρακτικότητα σε όσους εκτελούν μεταφορές σε πολυσύχναστα κέντρα πόλεων.

     Διαθέτει μεγάλους χώρους φόρτωσης, και συγκεκριμένα 2 σχάρες μπροστά και πίσω, με δυνατότητα μεταφοράς μέγιστου φορτίου, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, 25 και 30 κιλών αντίστοιχα. Επιπλέον χώρος υπάρχει κάτω από τη σέλα, ο οποίος επαρκεί για ένα Jet κράνος, ή διάφορα μικροαντικείμενα. 

    Ο ηλεκτροκινητήρας παίρνει ζωή από μια μπαταρία ιόντων λιθίου της Panasonic και προσφέρει αυτονομία 50 χιλιομέτρων, η οποία μπορεί να φτάσει τα 80 χιλιόμετρα, αφού υπάρχει η δυνατότητα για τοποθέτηση και δεύτερης μπαταρίας. Η διάρκεια συνολικής φόρτισης δεν ξεπερνάει τις 3 ώρες και σε συνδυασμό με το ότι οι μπαταρίες είναι αποσπώμενες, αυξάνουν την ευχρηστία στα ύψη. 

    Η τελική ταχύτητα φτάνει τα 45 χλμ./ώρα, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα μοτοποδηλάτου. Το eXpro είναι αρκετά ευέλικτο χάρη στους 12άρηδες τροχούς και σύγχρονο με προβολέα LED για μικρότερη κατανάλωση, και  ψηφιακή LED οθόνη οργάνων. Το πακέτο των αναρτήσεων περιλαμβάνει ένα συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι και 2 αμορτισέρ πίσω, ενώ στα φρένα έχουμε δισκόφρενα και στους δύο τροχούς.
     
    ASKOLL

    Askoll eSpro 70


    Τιμή: 3.695 ευρώ
    Το Askoll eSpro 70 δημιουργήθηκε για να προσφέρει ευελιξία και ευκολία χρήσης στον αναβάτη του. Η εργονομική σέλα και τα ελαστικά τεχνολογίας διπλού μείγματος  εξασφαλίζουν τη μέγιστη ασφάλεια και άνεση, ενώ οι τροχοί 16 ιντσών προσφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα. 

    Ο Brushless κινητήρας αποδίδει 3000W χρησιμοποιεί σύστημα ανάκτησης ενέργειας και αναπτύσσει τελική ταχύτητα 66χλμ./ώρα. Οι μπαταρίες της Askoll  μπορούν να επαναφορτιστούν εύκολα είτε απευθείας από το scooter, είτε αφαιρώντας τις από το κάτω μέρος του καθίσματος για να συνδεθούν στον φορτιστή. Η αντικατάστασή τους, είναι εύκολη και γρήγορη: Με δύο μπαταρίες το eSpro προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία. 

    Το eSpro70 έχει στον standard εξοπλισμό μεγάλη σχάρα φόρτωσης και  με μέγιστο ωφέλιμο φορτίο στα 245 κιλά, καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες μικρομεταφορών. Με 3 προγράμματα λειτουργίας για να επιλέξεις το ρυθμό εργασίας σου. ECO: Μειώνεις λίγο την τελική σου ταχύτητα, αλλά έχεις μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας. NORMAL: Η επιλογή σου για μετακίνηση στην πόλη. POWER : Εκμεταλλεύσου όλη την επιτάχυνση που σου προσφέρει ο ηλεκτροκινητήρας της.
     
     
     
     
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »

    SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

    DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA