• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τα επαγγελματικά δίκυκλα των Daytona & SYM

 

Οι εταιρείες Daytona και SYM διαθέτουν σύγχρονα ηλεκτροκίνητα και συμβατικά οχήματα μικρού κυβισμού κατάλληλα για επαγγελματική χρήση, με βασικά πλεονεκτήματα την οικονομία χρήσης και συντήρησης και την αντοχή στην σκληρή χρήση.

Μάθε πως θα ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα σου

DAYTONA: Έφτασε η εντυπωσιακή 155 U1

Οι επαγγελματίες που ασχολούνται με τον κλάδο των μεταφορών σε οποιοδήποτε επίπεδο, έχουν ως βασική προτεραιότητα την εύρεση των καλύτερων οχημάτων αφού αυτά αποτελούν το σημαντικότερο εργαλείο της εργασίας τους. Ένα κατάλληλο επαγγελματικό όχημα αποτελεί βασική προτεραιότητά και πρέπει να χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία, αντοχή στη σκληρή χρήση και οικονομία στη χρήση αλλά και στη συντήρησή του.  

Η εταιρεία Γκοργκόλης Α.Ε. διαθέτει την πληρέστερη σειρα σε επαγγελματικά οχήματα, τα οποία καλύπτουν κάθε τομέα και πτυχή των μεταφορικών αναγκών ενός επαγγελματία. Με συμβατικές αλλά κυρίως ηλεκτροκίνητες εκδόσεις δίνει λύση στη μάχη της αδιάκοπης χρήσης με ανθεκτικά και ακούραστα εργαλεία καθημερινής μετακίνησης.

Ένα πολύ σημαντικό σημείο που πρέπει να τονιστεί είναι ότι τα επαγγελματικά οχήματα της Γκοργκόλης Α.Ε. πληρούν τις προδιαγραφές όσον αφορά τους χώρους φόρτωσης. Επειδή τα οχήματα διανομής είναι «εργαλεία» σκληρής δουλειάς, θα πρέπει να είναι κατάλληλα για το σκοπό χρήσης και σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Τα παρακάτω μοντέλα έχουν χώρους φόρτωσης εργοστασιακής κατασκευής και δεν προϋποθέτουν μετατροπές που τυχόν μπορεί να επισύρουν ευθύνη της επιχείρησης κατά τη χρήση του.
 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ