Το εμπρός μέρος έχει αλλάξει αισθητά στην εμφάνιση, μετά την ανανέωση του.

Το πίσω μέρος είναι γνώριμο...

... ενώ από το πλάι η εμφάνιση της GTS συνεχίζει να εντυπωσιάζει.

Εμφάνιση-ποιότητα

Τι μπορείς να πεις για την εμφάνιση μίας Vespa; Αντικειμενικά ένα σύμβολο του στυλ και της καλαισθησίας, του σχεδιασμού και του χαρακτήρα, η εμφάνιση του μοντέλου συγκινεί τους αναβάτες με αμείωτη ένταση. Η Vespa GTS του 2019 έχει δεχθεί καίριο φρεσκάρισμα στα σημεία, εισάγοντας περισσότερα μοντέρνα στοιχεία και «παντρεύοντας» τα με το γενικότερα ρετρό στυλ της. Οι αλλαγές είναι αρκετές: Αρχικά, τα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω είναι LED, ενώ στο εμπρός μέρος η «γραβάτα» της ποδιάς άλλαξε εντελώς εμφάνιση. Είναι μακρύτερη, με νέα ανοίγματα για την κόρνα στο κάτω της μέρος. Νέο είναι επίσης το επιχρωμιωμένο διακοσμητικό στο εμπρός φτερό, οι καθρέφτες, οι πλαϊνές γρίλιες στην ποδιά αλλά και το σχέδιο των γκριπ. Στο πίσω μέρος, νέο είναι το κάλυμμα του κινητήρα και του σιγαστήρα, ενώ ανασχεδιασμένα είναι τα πλαϊνά και κάτω καλύμματα του scooter. Η έκδοση Supertech της δοκιμής, διατίθεται σε δύο χρώματα: To γκρι που βλέπετε εδώ και ένα έντονο μαύρο, αποχρώσεις που προσδίδουν μια μοντέρνα νότα, ενώ και στις δύο περιπτώσεις οι λεπτομέρειες χρωμίου παραμένουν στους καθρέπτες, την περίμετρο της ποδιάς, τον προβολέα και αλλού. Έντονη αναφορά στις παλιότερες Vespa, οι γρίλιες στο πίσω δεξί πλαϊνό κάλυμμα, που θυμίζουν τα ανοίγματα του ανεμιστήρα στον παλιό δίχρονο κινητήρα.

Στο κομμάτι της ποιότητας κατασκευής, το μοντέλο κάνει επίδειξη των δυνατοτήτων του εργοστασίου και πετυχαίνει εξαιρετική εικόνα. Η μεταλλική κατασκευή του GTS τονίζεται από την άριστη συναρμογή όλων των τμημάτων μεταξύ τους, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα και την έλλειψη τριγμών. Αριστη η ποιότητα της βαφής και των χρωμιώσεων και «σεμιναριακή» προσοχή στο φινίρισμα, όπως και κορυφαίας ποιότητας διακόπτες και γκριπ στο τιμόνι, θυμίζουν πως εδώ μιλάμε για τον ορισμό του Premium οχήματος και μάλιστα για την κορυφαία έκδοση του, στην προκειμένη περίπτωση. Stupenda, που θα έλεγαν και οι Ιταλοί…
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • Μιχάλης

    75 χρόνια τώρα είναι το best commuter! εδώ πουλήσαμε το αντβέντσουρ και πήραμε βεσπάκι, να κάνουμε τη δουλειά μας με στυλ! τη διαφορά κάνει απο ποιον θα το αγοράσεις: εγώ το αγόρασα απο τον καλύτερο (Αρμακόλας)

      5