H Ducati Scrambler 1100 Dark PRO

H Ducati Scrambler 1100 Dark PRO

Νέο Ducati Scrambler 1100 Dark PRO

Ακόμα μια έκδοση για την Scrambler 1100 PRO παρουσίασε η Ducati, προσκαλώντας τους αναβάτες σε σκοτεινά σχεδιαστικά μονοπάτια. Δείτε περισσότερα…

Η Ducati αποκάλυψε την νέα Scrambler 1100 Dark PRO, διευρύνοντας τις στυλιστικές επιλογές των αναβατών που θέλουν να μπουν στην «Land of Joy». Η νέα έκδοση της μοτοσυκλέτας δεν διαφοροποιείται μηχανικά, αλλά μόνο στην εμφάνιση.
 
Πιο συγκεκριμένα, η Scrambler 1100 Dark PRO είναι βαμμένη στην απόχρωση «Dark Stealth», που κάνει εκτεταμένη χρήση του μαύρου ματ στην μεγαλύτερη έκταση της μοτοσυκλέτας. Το μαύρο ματ, σχηματίζει αντίθεση με τα τμήματα σε χρώμα ανοδιωμένου αλουμινίου, που επίσης προικίζουν την μοτοσυκλέτα.
 
Η Scrambler 1100 Dark PRO παραμένει, όπως άλλωστε υπογραμμίζει και η εταιρεία, μια βάση για customizing, από το βασικότερο επίπεδο τροποποίησης μέχρι τα μεγάλα custom έργα των πολύ απαιτητικών αναβατών, αγκαλιάζοντας το πνεύμα της retro-custom μόδας του σήμερα.
 
Ο κινητήρας των 1.079 κ.εκ. παραμένει όμοιος, ενώ το μοντέλο εξακολουθεί να εξοπλίζεται με σύστημα DTC Traction Control, Cornering ABS για μέγιστη ασφάλεια στο φρενάρισμα ακόμα και υπό κλίση και 3 χαρτογραφήσεις ισχύος (Active, Journey, City) για προσαρμογή στις απαιτήσεις του εκάστοτε αναβάτη.