• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO 2022

Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO 2022

Ducati Scrambler Urban Motard 2022

Ducati Scrambler Urban Motard 2022

  • Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO 2022
  • Ducati Scrambler Urban Motard 2022

Ducati Scrambler: 2 νέα μοντέλα για το 2022

Συνεχίζοντας την παρουσίαση των νέων μοντέλων της για το 2022, η Ducati προχώρησε στην παρουσίαση των δύο νέων μοντέλων της σειράς Scrambler, τα 1100 Tribute PRO και Urban Motard.

Μάθε πως θα ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα σου

DUCATI: κλείσε τώρα ένα test ride με Multistrada V4

Σε αναμενόμενες κινήσεις για την σειρά Scrambler, τα δύο νέα μοντέλα ασπάζεται το καθένα και από μία διαφορετική ταυτότητα και κάνει την δική του στυλιστική δήλωση. Ας δούμε αναλυτικά.


Ducati Scrambler Urban Motard 2022

Ducati Scrambler Urban Motard 2022

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 

Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO – Με το βλέμμα στα 70s


Με το νέο 1100 Tribute PRO, η Ducati θέλει να τιμήσει τα 50 χρόνια από την πρώτη παρουσίαση των αερόψυκτων δικύλινδρων κινητήρων της μάρκας, πίσω στο 1971 και εμπνέεται από πολλά στυλιστικά στοιχεία της εποχής. Το χρώμα του μοντέλου είναι το κίτρινο «Giallo Orca», ενώ τα λογότυπα είναι εποχής, σχεδιασμένα από τον Giugiaro. Οι τροχοί του μοντέλου είναι ακτινωτοί σε μαύρο χρώμα, ενώ οι καθρέπτες είναι κυκλικοί και η σέλα είναι σε καφέ χρώμα με χαρακτηριστικό στυλ ραφών.
 
Το Scrambler 1100 Tribute PRO φέρει τον κινητήρα των 1.079 κυβικών εκατοστών, που αποδίδει 86 ίππους και 9,2 kgm ροπής, ενώ τα ηλεκτρονικά ελέγχου του μοτέρ περιλαμβάνουν 3 χαρτογραφήσεις οδήγησης, διασυνδεδεμένες με τα επίπεδα του Traction Control.

Ducati Scrambler Urban Motard: Έμπνευση από την πόλη
 

Το νέο Urban Motard ανήκει στην γκάμα scrambler των 803 κυβικών, με urban αισθητική και νέο χρωματικό συνδυασμό σε λευκό και κόκκινο, που έλκει την έμπνευση του από το street art. Οι τροχοί με ακτίνες είναι διαμέτρου 17 ιντσών, μια επιλογή που πέρα από τον ασφάλτινο χαρακτήρα της, αποτελεί και αναφορά στα motard μοντέλα με τον χαρακτηριστικό διασκεδαστικό προσανατολισμό. Ο κινητήρας των 803 κ.εκ. αποδίδει 73 ίππους και 6,7 kgm ροπής.
 

Cornering ABS και σύστημα σύνδεσης με κινητό τηλέφωνο και για τα δύο μοντέλα


Τόσο το Scrambler 1100 Tribute PRO όσο και το Urban Motard εξοπλίζονται με Cornering ABS, αλλά και το σύστημα Ducati Multimedia System (DMS), που συνδέει την μοτοσυκλέτα με κινητό τηλέφωνο μέσω Bluetooth, ενώ κάτω από την σέλα υπάρχει θύρα παροχής ρεύματος USB στον βασικό εξοπλισμό.
 
Τα δύο νέα Scrambler θα γίνουν διαθέσιμα από τον Νοέμβριο.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »