net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η επιθετική του σχεδίαση του XJ6 ξεχωρίζει και σήμερα, όπως και η απόλυτα γραμμική απόδοση του κινητήρα του.

•Yamaha XJ6 2009

Τιμή: 4.200 ευρώ
Ο απίστευτα ελαστικός κινητήρας του XJ6, σε συνδυασμό με την ευκολία οδήγησης της μοτοσικλέτας, αποτελούν το τέλειο δίδυμο στην αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού χάους. Αναπόσπαστος, εκμεταλλεύεσαι κάθε κενό και άνοιγμα μπροστά σου, ενώ η slim σιλουέτα της μοτοσικλέτας και το ικανοποιητικό κόψιμο του τιμονιού βοηθούν αρκετά στις «συμπληγάδες» από λαμαρίνα. Το XJ6 θα κινηθεί σταθερά και εκτός πόλης, ενώ σε επαρχιακούς δρόμους, η ελαστικότητα του κινητήρα και η πολύ ελαφριά αίσθηση της μοτοσικλέτας κερδίζουν πάλι τις εντυπώσεις, προσφέροντας στον οδηγό τη δυνατότητα να «ρέει» στις στροφές – αρκεί να μην του ζητήσει πολλά. Επιπλέον, η προστασία από τον άνεμο είναι σχεδόν ανύπαρκτη, εξαιτίας της γυμνής φύσης της μοτοσικλέτας. 
Ο τετρακύλινδρος κινητήρας του XJ6, από την άλλη, θα ξεχωρίσει όχι για τις επιδόσεις του, αλλά για τη φιλική του λειτουργία. Αυτή χαρακτηρίζεται κυρίως από την ελαστικότητα που θα αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη, πρακτική, αλλά και διασκεδαστική στην πόλη. Με λίγα λόγια, απλά βάζεις μια 3η ή 4η - δεν έχει σημασία - και ανοιγοκλείνεις το γκάζι σαν να οδηγάς scooter.
Η φιλική εικόνα του συνόλου της μοτοσικλέτας, τέλος, συναντάται και στα φρένα. Το φρενάρισμα του XJ6 θα γίνει γραμμικά. Η αποτελεσματικότητά τους γίνεται φανερή και στα πολλά χιλιόμετρα και το δάγκωμα στους δίσκους θα γίνει χωρίς να τρομάξει, ακόμη κι όταν μιλάμε για άπειρους αναβάτες.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κινητήρας 4T, 4K, Y/Ψ, 16Β
Κυβισμός (κ.εκ.) 600
Ισχύς (ίπποι/σ.αλ.) 78/10.000
Ροπή (kgm/σ.α.λ.) 6,1/8.500
Ρεζερβουάρ (λίτρα) 17,3
Βάρος (κιλά) 211
Τελική Ταχύτητα (χλμ./ώρα) 220

 

??? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ