net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αν ψάχνετε για χώρους, άνεση και πολύ καλή ποιότητα κατασεκυής στα 250 κ.εκ. το Satelis είναι μια επιλογή που πρέπει να σας απασχολήσει.

• Peugeot Satelis 250 2009

Τιμή: 2.700 ευρώ
Το πρώτο χαρακτηριστικό που κάνει εντύπωση στο Satelis είναι ο όγκος του. Καθώς είναι μεγάλο, σε μπερδεύει και πραγματικά πρέπει να ανατρέξεις στα πλαϊνά τμήμα της ποδιάς που αναγράφει τον κυβισμό του για να βεβαιωθείς ότι είναι 250 κ.εκ! Το δεύτερο στοιχείο που κάνει τη διαφορά είναι η πολυτελής γοητεία που αποπνέει, ενώ μόλις εμβαθύνεις στις λεπτομέρειες, απλώς σκλαβώνεσαι.
Το Satelis 250 φαίνεται και είναι άνετο. Η σέλα είναι μεγάλη και μαλακή, ενώ το μπροστινό μέρος της σέλας του συνεπιβάτη χρησιμεύει και ως στήριγμα μέσης. Επιπλέον, άφθονος είναι και ο χώρος για τα πόδια, παρά την ύπαρξη του κεντρικού «τούνελ» στην ποδιά. Κάτω από τη σέλα θα χωρέσουν δύο full face κράνη, ενώ τα μικροπράγματα μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα από τα δύο ντουλαπάκια στο μπροστινό μέρος.
Ο κινητήρας είναι γνωστός μέσα από τις πάμπολλες χρήσεις του σε scooter 250 κ.εκ. διάφορων εταιρειών. Ο Quasar της Piaggio είναι εύστροφος και ισχυρός και θα ικανοποιήσει σε ολόκληρο σχεδόν το φάσμα λειτουργίας του. Παρά τον όγκο του, το Satelis θα ξεκινήσει σβέλτα και θα συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, μέχρι και στις υψηλές στροφές λειτουργίας του κινητήρα. Επιπλέον, θα παραμείνει σταθερό και θα περάσει άνετα πάνω από κάθε ανωμαλία του οδοστρώματος. Τέλος, θα φρενάρει άμεσα και με ασφάλεια. 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κινητήρας 4T, 1K, Υ/Ψ,4Β
Κυβισμός (κ.εκ.) 244
Ισχύς (ίπποι/σ.αλ.) 21,4/8.250
Ροπή (kgm/σ.α.λ.) 2/6.500
Ρεζερβουάρ (λίτρα) 14
Βάρος (κιλά) 160
Τελική Ταχ. (χλμ./ώρα) 140

 

??? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ