net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Sportcity συνδυάζει την ευελιξία με την σπορ αίσθηση και αποτελεί ένα πραγματικό όπλο για τους μποτιλιαρισμένους δρόμους της πόλης.

• Aprilia Sportcity 250 2008

Τιμή: 2.150 ευρώ
Το Sportcity ως προς τη φιλοσοφία του ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, καθώς σε αντίθεση με τα περισσότερα 250άρια, στρέφεται εμφανώς προς την ικανοποίηση των αστικών μετακινήσεων, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα κοντινά ταξιδάκια. Σε ό,τι αφορά στη σχεδίαση, οι μαζεμένες διαστάσεις, η αιχμηρή μάσκα και οι πλούσιες, προκλητικές καμπύλες στο υπόλοιπο τμήμα συνθέτουν ένα αρμονικό σύνολο, το οποίο απογειώνουν αισθητικά οι προσεγμένες λεπτομέρειες. 
Επίσης, και ο βασικός εξοπλισμός του μοντέλου κυμαίνεται σε καλά επίπεδα. Το πάνελ των οργάνων είναι πλήρες, με την ψηφιακή οθόνη να παρέχει όλη την απαιτούμενη πληροφόρηση. Η σχάρα στο πίσω μέρος είναι πρακτική, ενώ στο ντουλαπάκι υπάρχει υποδοχή για φορτιστή τηλεφώνου. Η μαλακή και φαρδιά σέλα θα υποδεχτεί τον οδηγό χωρίς να τον κουράσει, αλλά θα τον βάλει σε συγκεκριμένη στάση, χωρίς να του επιτρέπει τις μετακινήσεις. Το ίδιο ισχύει και για το χώρο στην ποδιά, καθώς είναι περιορισμένος και τα κάτω άκρα του οδηγού τοποθετούνται σε συγκεκριμένες γωνίες. Και στις δυο περιπτώσεις, όμως, η προκαθορισμένη θέση οδήγησης δίνει πολύ καλό κοντρόλ στον αναβάτη, επιτρέποντάς του να πιέσει άφοβα το scooter.
Το ισχυρότατο μοτέρ και η υψηλού επιπέδου οδική συμπεριφορά, τέλος, συνδυάζονται σε ένα εξαιρετικά compact πακέτο με ελαφριά αίσθηση, έντονα sport στοιχεία και προηγμένη τεχνολογία μετατρέποντας το Sportcity σε ένα καθαρόαιμο «μαχητή» πόλης.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κινητήρας 4Τ, 1Κ, Y/Ψ, 4Β
Κυβισμός (κ.εκ.) 244
Ισχύς (ίπποι/σ.αλ.) 22,5/8.000
Ροπή (kgm/σ.α.λ.) 2,14/6.250
Ρεζερβουάρ (λίτρα) 10
Βάρος (κιλά) 149
Τελ.ταχύτητα (χλμ./ώρα) Δ.Α.

 

??? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ