net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Παιχνιδιαρικό και καθημερινό το Versys θα ικανοποιήσει κατά την κίνηση στην πόλη αλλά και σε δρόμο με στροφές.

• Kawasaki Versys 650 2007

Τιμή: 3.700 ευρώ
Το Versys είναι μία ολοκληρωμένη μοτοσικλέτα που μπορεί να κινηθεί με ιδιαίτερη άνεση, τόσο στο κέντρο της πόλης, όσο και στον αυτοκινητόδρομο. Το κύριο πεδίο δράσης του είναι η άσφαλτος και θα αποτελέσει μία πολύ καλή πρόταση για όσους θεωρούν πως τα όποια off road χαρακτηριστικά στη συγκεκριμένη κατηγορία δεν θα τους φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα. Επίσης, το αξιόπιστο μοτέρ του ικανοποιεί, τόσο με την απόδοσή του, όσο και με τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου που χαρίζει στο μοντέλο της Kawasaki πολύ καλή αυτονομία.
Οι μαζεμένες διαστάσεις και η όρθια θέση οδήγησης, λοιπόν, επιτρέπουν στο Versys να αποτελεί το καθημερινό σας εργαλείο. Σύμμαχο θα βρείτε, τόσο τον προοδευτικό συμπλέκτη, όσο και τη γλυκιά απόδοση του ισχυρού δικύλινδρου κινητήρα που επιτρέπει την κίνηση ακόμη και με μεγαλύτερη, από την ιδανική, σχέση στο κιβώτιο. Τα φρένα αποδεικνύονται πολύ δυνατά, η αίσθηση όμως στη μανέτα θα μπορούσε να είναι καλύτερη. 
Φυσικά, εννοείται ότι, το Kawasaki δεν θα πει όχι ούτε στα ταξίδια. Οι άνετες αναρτήσεις και η πλούσια ροπή του οικονομικού κινητήρα βοηθούν τα μέγιστα και το μόνο που θα κρατήσει τη μέση ωριαία κοντά στα 140 χλμ./ώρα είναι η κοντή ζελατίνα που αφήνει το πάνω μέρος του αναβάτη εκτεθειμένο. Στο χώμα, οι τροχοί των 17 ιντσών και το ασφάλτινο 
set up των αναρτήσεων θα επιτρέψουν στο Versys να κινηθεί λίγο πιο άνετα από μία street μοτοσικλέτα, αλλά τίποτα παραπάνω. 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Κινητήρας 4Τ, 2Κ, Υ/Ψ, 8Β
Κυβισμός (κ.εκ.) 649
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.) 63/8.000
Ροπή (kgm/σ.α.λ.) 6,2/6.800
Βάρος (κιλά) 181
Ρεζερβουάρ (λίτρα) 19
Τελική ταχύτητα (χλμ./ώρα) 210

 

??? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ