Mermigas Team: 3 γενιές τεχνογνωσίας Kawasaki

Δες εδώ γιατί αξίζει να εμπιστευτείς την Mermigas Team για τη συντήρηση, την επισκευή ή την βελτίωση του αγαπημένου σου Kawasaki και γλίτωσε μια και καλή από το άγχος της αβεβαιότητας.

Η αγαπημένη σου μοτοσυκλέτα Kawasaki σε ικανοποιεί πλήρως σε όλους τους τομείς και γι` αυτό πρέπει να τη διατηρείς σε άριστη κατάσταση.  Η μόνη λύση είναι να επιλέξεις το κατάλληλο συνεργείο που θα την συντηρήσουν σωστά και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Η επιλογή του κατάλληλου και πιο αξιόπιστου συνεργείου δεν είναι εύκολη υπόθεση γιατί γνωρίζουμε ότι οι επιλογές είναι ατελείωτες. Όμως, στη συντήρηση της μοτοσυκλέτας δεν χωρούν εκπτώσεις στον τομέα του service, καθώς η καλή λειτουργία της συνδέεται άμεσα με την ασφάλεια του αναβάτη. Αν θέλεις να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι αφήνεις τη μοτοσυκλέτα σε καλά χέρια, εμπιστέψου την έμπειρη ομάδα της Mermigas Team.

Η Mermigas Team μετράει πλέον τρεις γενιές εμπειρίας και συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό των αναβατών προσφέροντας τεχνογνωσία και υψηλού επιπέδου after sales υπηρεσίες. Μάλιστα, από το 2009 έχει ξεκινήσει αποκλειστική συνεργασία με την Kawasaki ως εξουσιοδοτημένος επισκευαστής. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα μέλη της οικογένειας Μέρμηγκα, που κουβαλούν την τεχνογνωσία ετών, γνωρίζουν όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες και τις ιδιαιτερότητες  όλων των μοντέλων της ιαπωνικής εταιρίας και μπορούν αν δώσουν λύσεις άμεσα, αποτελεσματικά και με χαμηλό κόστος.
 
Χρησιμοποιούν τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά μηχανήματα για να μπορούν να εντοπίζουν προβλήματα σε οποιοδήποτε μοντέλο της Kawasaki, καθώς και σε Suzuki, Yamaha και Honda. Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι διατηρεί υψηλή διαθεσιμότητα γνήσιων ανταλλακτικών και εξυπηρετεί άμεσα πελάτες λιανικής και χονδρικής.


Για περισσότερες πληροφορίες:

Μεσογείων 18 και Σουφλίου 4
11527, Αμπελόκηποι, Αθήνα
Τηλ.: 210-7758193
e-mail: mermhgas@otenet.gr
www.mermigasmoto.gr
Facebook: Mermigas Team