• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Μεγάλος διαγωνισμός Motul: Κέρδισε μια ΚΤΜ 790 Adventure!

 

Διεκδίκησε την νέα μοτοσυκλέτα της ΚΤΜ μέσα από έναν διαγωνισμό χωρίς προηγούμενο για τα ελληνικά δεδομένα! Κάνε κλικ και μάθε περισσότερα…

Η Motul πρωτοπορεί για άλλη μια φορά στην αγορά των λιπαντικών μοτοσυκλετών, αυτήν την φορά με ένα δώρο, που για τα ελληνικά δεδομένα μπορεί να χαρακτηριστεί ως GRAND PRIΧ. Μετά από συνεχή χρόνια δυναμικής παρουσίας, με πολλές κληρώσεις και μοναδικές VIP εμπειρίες σε MotoGP και MOTUL WSBK, η Motul ξεκίνησε φέτος τη σεζόν με το μεγαλύτερο δώρο που έχει δοθεί ποτέ στο χώρο της μοτοσυκλέτας.
 
Κάθε φίλος της Motul θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μια KTM 790 ADVENTURE στα χρώματα της Motul, συμμετέχοντας στη μεγάλη κλήρωση στο τέλος του Σεπτεμβρίου. Εκτός από την εντυπωσιακή KTM 790 ADVENTURE, κάθε συμμετοχή στο διαγωνισμό θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει άμεσα ένα από τα υπόλοιπα 175 συλλεκτικά δώρα της Motul.
25x Motul Padded Jackets, 50x FIM MotoGP T-shirts και 100x λιπαντικά αλυσίδας C2 Chain Lube Road περιμένουν τους συμμετέχοντες με κάθε μία από τις συμμετοχές του!

Σχεδόν ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ του διαγωνισμού θα κληρωθούν με την μέθοδο του instant-win.

Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όσοι προμηθευτούν τα κουπόνια του διαγωνισμού, που συνοδεύουν σχεδόν κάθε λιπαντικό κινητήρα της Motul για μοτοσυκλέτες. Στη διαδικασία συμμετέχουν όλα τα προϊόντα των σειρών λιπαντικών μοτοσυκλετών &scooter: 7100 4Τ, 5100 4Τ και ScooterPower & Expert 4T, που έχουν πωληθεί από το επίσημο δίκτυο διανομής της Motul στην Ελλάδα (Κ. ΧΑΜΠΗΣ Α.Ε.).
Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή, γρήγορη και μπορεί να ολοκληρωθεί on-line με τρία σύντομα βήματα στο www.motulwin.gr.
Μαζί με τους τελικούς καταναλωτές και διεκδικητές του μεγάλου δώρου, οι μεταπωλητές του επίσημου δικτύου διανομής της Motul θα έχουν κι αυτοί την ευκαιρία να κερδίσουν ένα μεγάλο δώρο κατά την διαδικασία της τελικής κλήρωσης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία του διαγωνισμού, τους όρους και τις προϋποθέσεις μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο www.motulwin.gr.