Ούτε…υπεραυτοκίνητα δεν πιάνουν το GTi στους δρόμους της πόλης!

    Oδηγώντας: Εξαιρετικά γρήγορο και ασφαλές

    Είναι πραγματικά εθιστικός ο τρόπος που επιταχύνει το People GΤi 300. Ο μονοκύλινδρος κινητήρας δεν έχει χάσει καθόλου από τη λάμψη του όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην παραγωγή και κάνει το scooter της να κινείται με καταιγιστικό ρυθμό για τον κυβισμό και την κατηγορία του. Αυτό το κάνει είτε έχουμε να κάνουμε με επιταχύνσεις από στάση είτε όταν το γκάζι ανοίγει εν κινήσει. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, αφού το GTi 300 πετάγεται δυνατά μπροστά και κάνει όσους δεν το γνωρίζουν ήδη να απορούν με τον κυβισμό του. Στην κίνηση της πόλης το scooter της KYMCO διαπρέπει. 

    Πέρα από τις επιδόσεις, τα καταφέρνει εξαιρετικά και στους ελιγμούς που πραγματοποιούνται με χάρη και ακρίβεια λόγω του καλοζυγισμένου πλαισίου που εξαφανίζει το βάρος του scooter αλλά και της υποδειγματικής μετάδοσης. Σύμμαχο σε αυτές τις συνθήκες θα βρείτε και το ψηλά τοποθετημένο τιμόνι που βοήθα στο να περνάτε πολλούς καθρέπτες αυτοκινήτων με άνεση. Με τον ρυθμό να ανεβαίνει το πλαίσιο αρχίζει να δείχνει τη στιβαρότητά του με την σπορ αίσθηση και τα υψηλά περιθώρια πρόσφυσης να τονίζονται και από τις σφιχτές αναρτήσεις που θα απορροφήσουν αποτελεσματικά τις φυσιολογικές ανωμαλίες αλλά ταρακουνήσουν τους επιβαίνοντες, αν πηγαίνετε γρήγορα και βρείτε μπροστά μια κλασική ελληνική λακκούβα κρατήρα. 

    Το GTi 300 είναι σπορτίφ και αυτό δεν το κρύβει με τα πανίσχυρα φρένα να σου το υπενθυμίζουν σε κάθε τράβηγμα της μανέτας προσφέροντας άμεσα πολλή δύναμη αλλά και καλή αίσθηση. Πλέον σε βρεγμένο ή κακής ποιότητας οδόστρωμα, ο αναβάτης μπορεί να οδηγεί ήσυχος αφού το ABS της Bosch λειτουργεί πολύ καλά δεν επιτρέπει το μπλοκάρισμα και οδηγεί σε μικρές αποστάσεις ακινητοποίησης. 

    KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400