Honda SH Mode 125: Πιστός σύμβουλος οικονομίας

Honda SH Mode 125: Πιστός σύμβουλος οικονομίας

Με premium ποιότητα, κατανάλωση 2,4 λίτρα στα 100 χλμ., αποθηκευτικούς χώρους και πλούσιο εξοπλισμό, το ανανεωμένο SH Mode 125 «παίζει» δυνατά στο αστικό γήπεδο.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Το Honda SH Mode 125 συνδυάζει premium ποιότητα και οικονομία.

Το Honda SH Mode 125 είναι η «βάση» της γκάμας των SH και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2014, ενώ τη χρονιά που μας πέρασε δέχθηκε ριζικές αλλαγές με την μοντέρνα εμφάνιση και τη σύγχρονη τεχνολογία σε πρώτο πλάνο. Χαρακτηρίζεται και από τις «μαζεμένες» του διαστάσεις, κάτι που δεν έχει μόνο αντίκτυπο στην εμφάνιση, αλλά και στην εργονομία, αφού διευκολύνει την πρόσβαση και την χρήση σε μεγάλο εύρος αναβατών. H σέλα χαρακτηρίζεται από αφρώδες μέτριας σκληρότητας που προσφέρει ικανοποιητική άνεση, όμως την διαφορά κάνει το σχήμα της: Έντονα κοψίματα για τα πόδια αλλά και σχηματισμός υποστήριξης στο πίσω μέρος, για την μέση του αναβάτη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Χώροι και πλούσιος εξοπλισμός

Ο κύριος αποθηκευτικός χώρος κάτω από την σέλα των 18,5 λίτρων μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος full-face, ενώ στο μπροστινό του μέρος βρίσκονται 2 κωνικές προεξοχές για να στηρίξεις κάποιο κράνος ή κάποια τσάντα, που θα ασφαλίσει με το κλείσιμο της σέλας. Νέο είναι το ντουλαπάκι στην ποδιά, το οποίο μάλιστα φέρει και θύρα παροχής ρεύματος USB, για φόρτιση κινητού και άλλες χρήσεις. Φυσικά, το επίπεδο πάτωμα πάντα είναι μια ακόμα λύση μεταφοράς αντικειμένων, ενώ φέρει και γάντζο για σακούλες ή τσάντες.
Το νέο SH Mode 125 φέρει σύστημα ανάφλεξης χωρίς κλειδί, κάτι που αυξάνει την καθημερινή πρακτικότητα αφού δεν χρειάζεται να βάζεις και να βγάζεις το κλειδί στον διακόπτη σε κάθε στάση. Τα όργανα αποτελούνται από ένα αναλογικού τύπου ταχύμετρο που μονοπωλεί το βλέμμα, ενώ οι υπόλοιπες ενδείξεις εμφανίζονται σε μια LCD οθόνη.

11,4 άλογα και κατανάλωση μόλις 2,4 λίτρα/100 χλμ.

To μοτέρ του SH Mode 125 είναι πλήρως ανανεωμένο. Πρόκειται για ένα μονοκύλινδρο, τετραβάλβιδο κινητήρα που χαρακτηρίζεται από το πακέτο τεχνολογιών ESP- Enhanced Smart Power, που μειώνει στο ελάχιστο τις μηχανικές απώλειες για την μέγιστη θερμική απόδοση. Η ισχύς του αγγίζει τους 11,4 ίππους / 8.500 στροφές με την μέγιστη ροπή να ανέρχεται στα 1,2 kgm/5.000 στροφές. Ο κινητήρας είναι πλήρως εναρμονισμένος με τις προδιαγραφές Euro 5 και εξοπλίζεται με το γνωστό πλέον, σύστημα Start - Stop της Honda το οποίο μπορεί και να απενεργοποιηθεί. Πρωταρχικός στόχος του μηχανικού συνόλου είναι η χαμηλή κατανάλωσης και οι μετρήσεις μας έδειξαν μόλις 2,4 λίτρα / 100 χλμ, πολύ ικανοποιητική επίδοση σε κάθε περίπτωση και χάρη στο ρεζερβουάρ των 5,5 λίτρων, η αυτονομία φτάνει τα 230 χιλιόμετρα.

Το Honda SH Mode 125 κοστίζει 2.870 ευρώ.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »