• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Δοκιμαζοντας το νέο Honda SH Mode 125

Δοκιμαζοντας το νέο Honda SH Mode 125

Κόσμημα! Πολύ ισορροπημένη η σχεδίαση του SH Mode, με unisex στυλ για όσους προτιμούν κάτι πιο κομψό και «στρογγυλεμένο» στην εμφάνιση.

Κόσμημα! Πολύ ισορροπημένη η σχεδίαση του SH Mode, με unisex στυλ για όσους προτιμούν κάτι πιο κομψό και «στρογγυλεμένο» στην εμφάνιση.

  • Δοκιμαζοντας το νέο Honda SH Mode 125
  • Κόσμημα! Πολύ ισορροπημένη η σχεδίαση του SH Mode, με unisex στυλ για όσους προτιμούν κάτι πιο κομψό και «στρογγυλεμένο» στην εμφάνιση.

Honda SH Mode 125 - Test: Φλερτάροντας με την κορυφή

To καλύτερο scooter της κατηγορίας του; Το Honda SH Mode 125 ανανεώνεται πλήρως για την 3η του γενιά, προικισμένο με όλα τα προσόντα που το κάνουν έναν από τους δυνατότερους παίκτες και με τιμή που θέλει να δυσκολέψει τον ανταγωνισμό. Είναι αυτό το επόμενο scooter σου;

HONDA: ADV350 αυτό το scooter σε πάει στο χώμα.

Τιμή: 2.870 ευρώ

Τι νέο φέρνει:

+: Οδηγική συμπεριφορά, ποιότητα κατασκευής, κατανάλωση
-: Αίσθηση στις μανέτες φρένων
 
Το Honda SH Mode είναι η «βάση» της γκάμας των SH, ένα μοντέλο που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2014 με επίκεντρο την κομψή σχεδιαστική ταυτότητα, για αναβάτες που το scooter τους αποτελεί προέκταση του στυλ τους. Το 2021 σηματοδότησε μια ριζική αλλαγή για το μοντέλο, το οποίο εισέρχεται στην 3η γενιά του. Αυτή την φορά, με την πλέον μοντέρνα τεχνολογία και σχεδίαση σε πρώτο πλάνο, το SH Mode 125 είναι έτοιμο για επιτυχίες και μάλιστα όχι μόνο σε αναβάτες, αφού και οι οδηγοί αυτοκινήτων μπορούν να το οδηγήσουν με το δίπλωμα Β, βάσει της νέας νομοθεσίας! Ας το γνωρίσουμε...

 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »