Το τηλεσκοπικό πιρούνι των 33 χιλιοστών μεταφέρει με ακρίβεια τις πληροφορίες στον αναβάτη, ενώ η διπίστονη δαγκάνα της Nissin συνεργάζεται άψογα με το δίσκο των 260 χιλιοστών επιβραδύνοντας δυνατά το

Το τηλεσκοπικό πιρούνι των 33 χιλιοστών μεταφέρει με ακρίβεια τις πληροφορίες στον αναβάτη, ενώ η διπίστονη δαγκάνα της Nissin συνεργάζεται άψογα με το δίσκο των 260 χιλιοστών επιβραδύνοντας δυνατά το Forza 350.

    Πλαίσιο – Αναρτήσεις – Φρένα

    Ελαφρύ αλλά ανθεκτικό είναι το ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο γύρω απότο οποίο δομείται το νέο Forza 350.Το ψυγείο έχει μετακομίσει μπροστά από το ρεζερβουάρ καυσίμου για καλύτερη απόδοση ψύξης, ενώ η μπαταρία βρίσκεται μεταξύ του ρεζερβουάρ καυσίμου και του χώρου αποθήκευσης κάτω από τη σέλα, για καλύτερη συγκέντρωση των μαζών. Το συνολικό βάρος ανέρχεται στα 184 κιλά. Η ανάρτηση αποτελείται από τηλεσκοπικό πιρούνι 33 χιλιοστών και ένα ζευγάρι αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου, τα οποία συνεργάζονται με ένα επανασχεδιασμένο και ελαφρύτερο ψαλίδι αλουμινίου. Ένας δίσκος 256 χιλιοστών μπροστά και ένα δίσκος 240 χιλιοστών πίσω σε συνεργασία με ένα δικάναλο σύστημα ABS, αναλαμβάνουν τη διαδικασία πέδησης. Οι αλουμινένιες ζάντες των 15 ιντσών μπροστά και 14 ιντσών πίσω τυλίγονται από ελαστικά διάστασης 120/70 και 140/70 αντίστοιχα.

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »

     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »

    HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!