Honda CRF 300L: Οδήγησέ το στην Promoto Ginossatis

Honda CRF 300L: Οδήγησέ το στην Promoto Ginossatis

Ζήσε την εμπειρία οδήγησης της αγαπημένης σου Honda και απόκτησέ τη με δυνατότητα χρηματοδότησης.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

To Honda CRF 300L στο Τest Ride Center της Promoto Ginossatis στον Αγιο Δημήτριο.

To CRF 300L είναι ένα ακόμη δημοφιλές μοντέλο που έρχεται να προστεθεί στον στόλο των test ride της Honda που διαθέτει η Promoto Ginossatis στο άρτια οργανωμένο Τest Ride Center στον Aγιο Δημήτριο. Ένας στόλος που διαρκώς εμπλουτίζεται με μοντέλα που οι φίλοι της Honda ζητάνε να οδηγήσουν πριν αγοράσουν, ώστε να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα. Μπορείς να κλείσεις ραντεβού για test ride εύκολα και γρήγορα από την άνεση του σπιτιού σου συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα. Και μην ξεχνάτε ότι στα καταστήματα της Promoto Ginossatis θα βρείτε διαθέσιμα όλα τα νέα μοντέλα της Honda και φυσικά γνήσια ανταλλακτικά, αξεσουάρ και είδη ένδυσης αναβάτη.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

CRF 300L



Ο νέος μονοκύλινδρος κινητήρας ανέρχεται πλέον στα 286 κυβικά εκατοστά, αποδίδοντας 27,3 ίππους και 2,7 kgm ροπής, στις 8.500 και 6.500 στροφές αντίστοιχα. Η ισχύς και η ροπή είναι αυξημένες κατά 10% και 18% αντίστοιχα σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο, ενώ ο κινητήρας συμφωνεί και με τις προδιαγραφές ρύπων Euro 5. Η αύξηση κυβισμού έγινε με επιμήκυνση της διαδρομής του εμβόλου, ενώ ο χρονισμός των βαλβίδων εισαγωγής, η ίδια εισαγωγή αέρα και η εξάτμιση είναι νέες. Το πλαίσιο της μοτοσυκλέτας είναι ανασχεδιασμένο, κατασκευασμένο από ατσάλι και φέρει νέα χαρακτηριστικά ελαστικότητας, για καλύτερη αίσθηση κατά την οδήγηση. Οι διαδρομές των αναρτήσεων μεγαλώνουν κατά 10 χιλιοστά (κατά 20 χιλιοστά πίσω για το CRF300L) και η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί. H CRF 300L είναι ελαφρύτερη κατά 4 κιλά σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, μια μείωση βάρους της τάξης του 13%.

Δυνατότητα χρηματοδότησης από όπου και αν βρίσκεστε

Τώρα μπορείς να αποκτήσεις το CRF 300L ή οποιοδήποτε καινούργια η μεταχειρισμένη, βενζινοκίνητη ή ηλεκτρική μοτοσυκλέτα πιο εύκολα από ποτέ ακόμα και από την άνεση του σπιτιού σου. Επίσης, μπορείς να παραγγείλεις τα αγαπημένα σου αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, γνήσια ανταλλακτικά και λιπαντικά μέσα από μια μεγάλη γκάμα. Κάνε όποια αγορά θέλεις πληρώνοντας σε 3 έως 60 δόσεις.

Η χρηματοδότηση αφορά σε ποσά από 300 μέχρι 10.000 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο marketing@promoto.gr και στην συνέχεια εκπρόσωπος των καταστημάτων θα επικοινωνήσει μαζί σας! Τόσο εύκολα, τόσο απλά!




Email: marketing@promoto.gr
http://promoto.gr/
Facebook Page
instagram: promoto_ginosatis

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 15:00  
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »