Honda CBR 650R: Ετοιμοπαράδοτο στην Promoto Ginossatis

Honda CBR 650R: Ετοιμοπαράδοτο στην Promoto Ginossatis

Το ανανεωμένο CBR 650R συνδυάζει την εμφάνιση, με τις επιδόσεις και την αξιοπιστία που συνοδεύει το βαρύ όνομα της Honda και μπορείς να το αποκτήσεις άμεσα στην Promoto Ginossatis.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Το μεσαίου κυβισμού supersport της Honda διαθέτει πλέον εμπρός πιρούνι Showa Big Piston Fork 41 χιλιοστών, το οποίο διαχωρίζει το ελατήριο από τον μηχανισμό απόσβεσης, τοποθετώντας τα ξεχωριστά στα καλάμια του πιρουνιού. Παράλληλα, το μεγαλύτερο πιστόνι απόσβεσης υπόσχεται καλύτερη αίσθηση και απορρόφηση των κραδασμών, άρα και καλύτερο έλεγχο της μοτοσυκλέτας.


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ο κινητήρας έχει δεχθεί αρκετές αλλαγές, έτσι ώστε να συμμορφωθεί με τις προδιαγραφές Euro5. Πιο συγκεκριμένα, ανανεωμένα είναι η ECU, τα προφίλ των εκκεντροφόρων, ο χρονισμός της εισαγωγής και όλο το σύστημα εξάτμισης, ενώ τοποθετήθηκε και αισθητήρας στροφάλου. Έτσι, η μέγιστη ισχύς του μοντέλου παραμένει στους 94 ίππους, παρά την συμμόρφωση του με τις νέες προδιαγραφές ρύπων, ενώ μπορεί να περιοριστεί στους 47 ίππους για όσους έχουν δίπλωμα Α2. Ανανεωμένος είναι και ο πίνακας οργάνων με βελτίωση στην απεικόνιση των ενδείξεων, ενώ έχουμε και φρεσκαρισμένη εμφάνιση με νέα πλευρικά πλαστικά πάνελ, γραφικά και βάση πινακίδας / λασπωτήρα.

To CBR 650R είναι άμεσα διαθέσιμο με την τιμή του να έχει καθοριστεί στα 9.390 ευρώ.
Επικοινωνήστε με τα καταστήματα της Promoto Ginossatis και ενημερωθείτε για τις προσφορές στα Honda CRF 1100 Αdventure εκδόσεις manual και DCT του 2021

Συνέχεια του άρθρου >>>