Λιπαντικά και είδη περιποίησης με ένα κλικ

Λιπαντικά και είδη περιποίησης με ένα κλικ

Μεγάλη ποικιλία από λιπαντικά, χημικά και προϊόντα περιποίησης από τα πιο δυνατά ονόματα της αγοράς σε περιμένουν στην Promoto Ginossatis.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Πολλοί αναβάτες ασχολούνται οι ίδιοι με τις μοτοσυκλέτες τους πραγματοποιώντας απλές ή και πιο σύνθετες εργασίες συντήρησης και φροντίδας. Στην Promoto Ginossatis το γνωρίζουν πολύ καλά και διαθέτουν μεγάλη γκάμα από λιπαντικά, χημικά και προϊόντα περιποίησης που κάνουν εύκολη κάθε εργασία και αφήνουν άριστο αποτέλεσμα. Όλα προέρχονται από καταξιωμένα ονόματα του χώρου που έχουν αποδείξει την αξία του σε βάθος χρόνου, όπως Honda, Repsol, Ipone, Liqui Moly και άλλες.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »


Μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα τις αγορές σας μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας με ένα κλικ στο www.promoto.gr. Έχετε στην οθόνη σας δεκάδες προϊόντα με περιγραφές και τιμές που μπορείτε να συγκρίνετε, με τις αποστολές να γίνονται αυθημερόν. Μπορείτε να τα αποκτήσετε με δωρεάν έξοδα αποστολής επιλέγοντας αποστολή με μεταφορική ή με πολύ χαμηλό κόστος επιλέγοντας αποστολή με courier.

Και μην ξεχνάτε ότι στα καταστήματα της Promoto Ginossatis θα βρείτε διαθέσιμη όλη τη γκάμα της Honda και φυσικά γνήσια ανταλλακτικά, αξεσουάρ και είδη ένδυσης αναβάτη.

Email: info@promoto.gr
http://promoto.gr/
Facebook Page
instagram: promoto_ginosatis

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 15:00  

Διαβάστε ακόμα:

 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »