Δώρα με κάθε αγορά CB 500F και CBR 500R

Δώρα με κάθε αγορά CB 500F και CBR 500R

Απόκτησε σήμερα Honda CB 500F ή CBR 500R και πάρε χρήσιμα δώρα από την Promoto Ginossatis.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η κάθετη μονάδα Honda Promoto Ginossatis σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση της αγαπημένης σου μοτοσυκλέτας αφού με κάθε αγορά καινούργιας CB 500F ή CBR 500R παίρνεις χρήσιμα δώρα που θα κάνουν πιο εύκολη τη συμβίωση σου με τη μοτοσυκλέτα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα και τα δώρα που τα συνοδεύουν μπορείς να τηλεφωνήσεις σε ένα από τα 6 καταστήματα της εταιρείας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή του CB 500F.



Και μην ξεχνάς ότι η Promoto Ginossatis έχει ετοιμοπαράδοτο το εντυπωσιακό Honda Forza 750 που είναι βασισμένο στην αρχιτεκτονική του Integra με τον κινητήρα στην μέση του πλαισίου. Ο κινητήρας αυτός βασίζεται στην γνωστή πλατφόρμα του NC, με 745 κ.εκ. χωρητικότητας και αποδίδει 58,6 ίππους και 7 kgm ροπής. Στην διαχείριση του κινητήρα χρησιμοποιείται σύστημα ηλεκτρονικού γκαζιού Throttle by Wire, με 3 χάρτες ισχύος και 1 πλήρως παραμετροποιήσιμη από τον αναβάτη, ενώ υπάρχει και σύστημα traction control (HSTC) σε 3 επίπεδα επεμβατικότητας και δυνατότητα απενεργοποίησης. Το κιβώτιο ταχυτήτων DCT χρησιμοποιεί νέες χαρτογραφήσεις αλλαγών, ανάλογα με το επιλεγμένο riding mode, ενώ στην θέση User ο αναβάτης μπορεί να ρυθμίσει ο ίδιος τον τρόπο αλλαγής ταχυτήτων.
Ο φωτισμός του νέου Forza 750 είναι εξολοκλήρου LED και διαθέτει σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί. Κάτω από την σέλα, που έχει ύψος 790 χιλιοστών από το έδαφος, ο αναβάτης έχει στην διάθεση του αποθηκευτικό χώρο 22 λίτρων, που χωρά ένα κράνος full-face και φέρει θύρα παροχής ρεύματος USB. Ακόμα, ένα ντουλαπάκι προβλέπεται για την ποδιά, στο δεξιό της τμήμα. Μεγάλη αλλαγή για το μοντέλο αποτελεί η νέα οθόνη TFT 5 ιντσών, που αντικαθιστά τα παλιά LCD όργανα: Φέρει σύστημα Honda Smartphone Voice Control, που δίνει την δυνατότητα στον αναβάτη να χειριστεί το κινητό του τηλέφωνο με φωνητικές εντολές.   
     
Δείτε εδώ την αναλυτική δοκιμή του Honda Forza 750.

Στην Promoto Ginossatis θα βρείτε όλα τα νέα μοντέλα της Honda και φυσικά γνήσια ανταλλακτικά, αξεσουάρ και είδη ένδυσης αναβάτη.

Email: info@promoto.gr
http://promoto.gr/
Facebook Page
instagram: promoto_ginosatis

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 15:00  
 

Διαβάστε ακόμα: