Honda CB 500F και CBR 650R άμεσα διαθέσιμα

Honda CB 500F και CBR 650R άμεσα διαθέσιμα

Οι αφίξεις νέων μοντέλων συνεχίζονται στην Promoto Ginosatis και πλέον είναι άμεσα διαθέσιμα τα Honda CBR 650R και CB 500F.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Honda CB 500F 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »




Τo CB 500F του 2022 επωφελείται και αυτό, από την χρήση του ανεστραμμένου πιρουνιού Showa SFF-BP των 41 χιλιοστών που είδαμε στο CB 500X. Επίσης, διαθέτει το νέο εμπρόσθιο σύστημα φρένων με τους 2 δίσκους των 296 χιλιοστών και τις δαγκάνες των δύο εμβόλων και χαρακτηρίζεται από νέα κατανομή βάρους, με περισσότερο από αυτό να «πέφτει» στον εμπρός άξονα για μεγαλύτερη πρόσφυση του εμπρός ελαστικού. Οι τροχοί είναι νέοι και ελαφρύτεροι, ενώ τα μαρσπιέ είναι αλουμινίου. Το CB 500F παίρνει νέο LED προβολέα όπως και στην περίπτωση του CB 500X. Στον κινητήρα δεν ανακοινώνονται αλλαγές, ενώ εξοπλίζεται με νέο ψυγείο. Για το CB 500F, ανακοινώνονται οι 3 νέοι χρωματισμοί Matt Axis Grey Metallic, Pearl Smokey Gray και Pearl Dusk Yellow.

Honda CBR 650R


Το μεσαίο supersport της εταιρείας αποκτά νέο εμπρός πιρούνι, συγκεκριμένα το Showa Big Piston Fork των 41 χιλιοστών, το οποίο διαχωρίζει το ελατήριο από τον μηχανισμό απόσβεσης, τοποθετώντας τα ξεχωριστά στα καλάμια του πιρουνιού. Παράλληλα, το μεγαλύτερο πιστόνι απόσβεσης υπόσχεται καλύτερη αίσθηση και απορρόφηση των κραδασμών, άρα και καλύτερο έλεγχο της μοτοσυκλέτας.
Ο κινητήρας παίρνει αρκετές αλλαγές, έτσι ώστε να συμμορφωθεί με τις προδιαγραφές Euro5. Πιο συγκεκριμένα, ανανεωμένα είναι η ECU, τα προφίλ των εκκεντροφόρων, ο χρονισμός της εισαγωγής και όλο το σύστημα εξάτμισης, ενώ τοποθετήθηκε και αισθητήρας στροφάλου. Έτσι, η μέγιστη ισχύς του μοντέλου παραμένει στους 94 ίππους, παρά την συμμόρφωση του με τις νέες προδιαγραφές ρύπων, ενώ μπορεί να περιοριστεί στους 47 ίππους για όσους έχουν δίπλωμα Α2.
Aλλες αλλαγές που έγιναν περιλαμβάνουν έναν ανανεωμένο πίνακα οργάνων με βελτίωση στην απεικόνιση των ενδείξεων, νέα πλευρικά πλαστικά πάνελ και βάση πινακίδας / λασπωτήρα, ενώ το τιμόνι έχει μια νέα, μεγαλύτερη γωνία για ευκολότερους ελιγμούς στις μικρές ταχύτητες. Τέλος, στα φωτιστικά σώματα, έχει αλλάξει η γωνία των ανακλαστήρων στο εσωτερικό τους δημιουργώντας μια νέα εμφάνιση, ενώ τα γραφικά στην είναι ανανεωμένα.



Τα δύο μοντέλα είναι ετοιμοπαράδοτα στην Promoto Ginossatis, η οποία φροντίζει να διατηρεί μεγάλο στόλο από test ride, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να δοκιμάσουν πριν αγοράσουν. Πρόσφατα στη λίστα των μοντέλων που μπορείς να οδηγήσεις προστέθηκε και το CMX 500 Rebel και μπορείς να κλείσεις ραντεβού για test ride εύκολα και γρήγορα από την άνεση του σπιτιού σου συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα

Για περισσότερες πληροφορίες:

Email: info@promoto.gr
http://promoto.gr/
Facebook Page
instagram: promoto_ginosatis

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 15:00  

Διαβάστε ακόμα: