Γνήσια αξεσουάρ Honda για Forza 750

Γνήσια αξεσουάρ Honda για Forza 750

Το Honda Forza 750 ισορροπεί ιδανικά μεταξύ δυο κόσμων, του scooter και της μοτοσυκλέτας. Αν θέλεις να το κάνεις ακόμα πιο ξεχωριστό δεν έχεις παρά να το εξοπλίσεις με γνήσια αξεσουάρ Honda από την Promoto Ginossatis

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Εδώ και 20 χρόνια, η γκάμα των Forza της Honda υπήρξε μια ισχυρή δύναμη με υψηλά επίπεδα αναγνωρισιμότητας στην Ευρώπη. Η επιτυχία οφείλεται σε έναν συναρπαστικό συνδυασμό συστατικών: τα κλασικά στοιχεία (GT) με δυναμική παρουσία στο δρόμο και γνήσια άνεση για δύο ήταν πάντα αναμεμειγμένα με σπορ, ευέλικτο χειρισμό και ισχυρή απόδοση κινητήρα που κάνει κάθε διαδρομή ευχάριστη. Το Forza 750 είναι γρήγορο, ευέλικτο, πολυτελές και γεμάτο τεχνολογία. Εξοπλισμένο για τις καθημερινές μετακινήσεις, εντός και εκτός πόλης, όπως και για μια εξόρμηση Σαββατοκύριακου, το Forza 750 είναι η επιτομή της ποιότητας και της πρακτικότητας. Μια λογική επιλογή, αλλά πιστή στην ιστορία της οικογένειας Forza, που προσφέρει μετακίνηση με στυλ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν θέλεις να κάνεις ξεχωριστό το Honda Forza 750 σου και να του δώσεις τη δική σου πινελιά δεν έχεις παρά να επισκεφτείς ένα από τα φυσικά ή το ηλεκτρονικό κατάστημα της Promoto Ginossatis. Εκεί θα βρεις τεράστια ποικιλία από γνήσια αξεσουάρ που θα μεταμορφώσουν την εμφάνιση και θα εκτοξεύσουν την πρακτικότητα. Προστατευτικά, κεντρικές και πλαϊνές βαλίτσες, εσωτερικές τσάντες διακοσμητικά, θερμαινόμενα γκριπ, και άλλα αξεσουάρ σε περιμένουν. Η τοποθέτηση γνήσιων αξεσουάρ αυξάνει την αξία μεταπώλησης, ενω συνοδεύονται από 2 χρόνια εγγύηση αν η τοποθέτηση γίνει με την αγορά της μοτοσυκλέτας και 1 χρόνο αν γίνει μετά.



Email: info@promoto.gr
http://promoto.gr/
Facebook Page
instagram: promoto_ginosatis

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 15:00  

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »