GT Scooters: «Ξιφασκία» δυνατοτήτων στα 7 χιλιάρικα

GT Scooters: «Ξιφασκία» δυνατοτήτων στα 7 χιλιάρικα

GT Scooters: «Ξιφασκία» δυνατοτήτων στα 7 χιλιάρικα

Τα scooters είναι καλύτερα από ποτέ, ειδικά στις «μεγάλες» κατηγορίες τους και πλέον οι δυνατότητες τους, αλλά και η συμπεριφορά τους, βρίσκεται σε επίπεδα που παλιά έβλεπες μόνο σε μοτοσυκλέτες.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

5 GT Scooters στα 300-400 κυβικά και στα 7.000 ευρώ - Ποιο να επιλέξω;

Τα πρώτα mega scooters εμφανίστηκαν πριν από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, σε μια προσπάθεια να διευρυνθούν οι δυνατότητες των μικρότερων μοντέλων, τα οποία ήταν «καταδικασμένα» να κινούνται μόνο μέσα στις πόλεις. Πριν από τόσα πολλά χρόνια, τα scooters δεν ήταν ότι καλύτερο μπορούσες να αποκτήσεις, όμως σήμερα όλα αυτά είναι πλέον παρελθόν!

Με εξελιγμένους και ισχυρούς κινητήρες, μεγαλύτερους τροχούς και γεωμετρία από τις μοτοσυκλέτες, αλλά και άνευ προηγουμένου επίπεδα εξοπλισμού και τεχνολογίας, τα GT Scooters μπορούν κάλλιστα να αποτελέσουν το ένα και μοναδικό σας δίκυκλο, που θα τα κάνει όλα.

Στο budget της τάξης των 7.000 ευρώ, ένας αναβάτης μπορεί να απολαύσει όλα τα «καλά» που η κατηγορία έχει να προσφέρει: Ζωηρούς κινητήρες με υψηλό επίπεδο επιδόσεων, πακτωλό τεχνολογίας και εξοπλισμού, αξιοζήλευτη οδηγική συμπεριφορά και κατανάλωση που δεν ξεφεύγει από τα λογικά επίπεδα. Πάνε μα δούμε μαζί, μερικές επιλογές σε GT Scooters 300-400 κυβικών και γιατί αξίζει να αποκτήσεις το καθένα από αυτά .
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »