• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Έρχεται νέα Yamaha R1 το 2023?
Έρχεται νέα Yamaha R1 το 2023?
Έρχεται νέα Yamaha R1 το 2023?
  • Έρχεται νέα Yamaha R1 το 2023?
  • Έρχεται νέα Yamaha R1 το 2023?
  • Έρχεται νέα Yamaha R1 το 2023?

Έρχεται νέα Yamaha R1 το 2023?

Μία επίσημη λίστα αγωνιστικών μοτοσυκλετών της FIM διέρρευσε στο διαδίκτυο και ήταν η αιτία, να βάλει φωτιά στις φήμες για μία νέα Yamaha R1 που θα έρθει το 2023.

Δες ποια εξάτμιση Akrapovic σου ταιριάζει

Η λίστα της FIM που άναψε φωτιές

Η λίστα της FIM που κάνει το γύρο του διαδικτύου, αφορά τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες που έχουν εγκριθεί και θα λάβουν μέρος στις επίσημες εθνικές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς. Σε αυτήν την λίστα, η οποία ενημερώθηκε πρόσφατα πριν μερικές μέρες, φιγουράρει και ένα περίεργο κωδικό όνομα YZF1000W.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ο κωδικός YZF1000W

Το υπολογιστικό φύλλο με το όνομα «Αναγνωρισμένα αγωνιστικά οχήματα FIM», όπως θα δείτε στις φωτογραφίες περιλαμβάνει αρκετές αγωνιστικές μοτοσυκλέτες superbikes, motocross, enduro ακόμα και ATV. Σε κάποιο σημείο, συναντάμε και το όνομα της Yamaha R6 Race (YZF600W), της αγωνιστικής εκδοχής του γνωστού supersport που θα συνεχίζει να προσφέρεται μετά τη διακοπή κυκλοφορίας του street legal μοντέλου. Αμέσως μετά, το μάτι πέφτει στη Yamaha YZF1000W, όπου για όσους δε γνωρίζουν τοYZF1000, είναι η εσωτερική κωδική ονομασία για το YZF-R1, αντίθετα το YZF-R1M φέρει τον κωδικό YZF1000D. Όπως ισχύει και για το αγωνιστικών προδιαγραφών R6, το W στο YZF600W σημαίνει πως μιλάμε για μία έκδοση αυστηρά και μόνο για χρήση σε πίστα. Από την άλλη, ο κωδικός πλαισίου της μοτοσυκλέτας «JYACN07C» μας δίνει περισσότερα στοιχεία από ότι το όνομα.

Μετά από 8 χρόνια στη γκάμα χρειάζεται αλλαγή

Τα στοιχεία λοιπόν, αναφέρουν πως η νέα αγωνιστική R1 θα πατήσει το πόδι της στις πίστες το 2023, αλλά τι θα γίνει με το αντίστοιχο μοντέλο παραγωγής; Η τρέχουσα γενιά του κορυφαίου superbike της Yamaha, βρίσκεται στη γκάμα από το 2015 με μοναδική αναβάθμιση το 2020, όταν αναγκαστικά έγιναν αλλαγές για να πληροί τις προδιαγραφές Euro 5. Αυτό σημαίνει πως το υπάρχον R1 έχει συμπληρώσει τα 8 χρόνια καριέρας και συνεπώς, ήρθε ο καιρός για ανανέωση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »