• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test: Yamaha R1 2020

 

Η καλύτερη R1 που έχει κατασκευαστεί αναβαθμίζεται σε όλους του τομείς και μπαίνει δυναμικά στην εποχή Euro 5, κρατώντας ψηλά την Ιαπωνική σημαία στην μάχη των σύγχρονων superbikes.

Τιμή: 20.800 ευρώ

Τι νέο φέρνει:
  • Νέα σχεδίαση φερίνγκ
  • Νέα ηλεκτρονικά βοηθήματα
  • Κινητήρας Crossplane 1000 κ.εκ Euro 5
  • Αναβαθμισμένες αναρτήσεις
+: Απόδοση κινητήρα, οδική συμπεριφορά, ηλεκτρονικά βοηθήματα
-: Ευαίσθητο ABS (δεν απενεργοποιείται)

Ακόμα και αν δεν ασχολείσαι με τον χώρο της μοτοσυκλέτας το όνομα R1 σίγουρα το γνωρίζεις. Ένα γράμμα και ένα αριθμός, κοσμούν την μοτοσυκλέτα που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των superbikes, αφού από το 1998 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά εξελίσσεται διαρκώς παρουσιάζοντας και κάτι νέο σε κάθε της γενιά. Η τελευταία της πλατφόρμα εμφανίστηκε το 2015 και μέχρι σήμερα αποτελεί μια κορυφαία μοτοσυκλέτα η οποία εσωκλείει το αγωνιστικό DNA της εταιρίας με έκδηλα στοιχεία από την M1 του Moto GP, όντας  ικανή να κερδίζει αγώνες και πρωταθλήματα σε κάθε επίπεδο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βελτιωθεί και η Yamaha θέλησε να μας το αποδείξει με μια ουσιώδη ανανέωση.
Για το 2020 η αναβάθμιση είναι εφ΄ όλης της ύλης, καθώς συναντάμε αλλαγές σε εμφάνιση, πλαίσιο, αναρτήσεις, ηλεκτρονικά, αλλά και στον crossplane κινητήρα ο οποίος πλέον καλύπτει τις νέες προδιαγραφές Euro 5, συνεχίζοντας να φλερτάρει με τους 200 ίππους. Και τι καλύτερο για να διαπιστώσεις όλα τα παραπάνω, από το να την οδηγήσεις στο φυσικό της περιβάλλον που δεν είναι άλλο από την πίστα.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ